Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa/Hārvarda - nedēļas labākais duets, USC atgriežas NCAA līderpozīcijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa/Hārvarda - nedēļas labākais duets, USC atgriežas NCAA līderpozīcijā
Heilija Hārvarda un Tīna Graudiņa. Foto: Jenny Chuang / USC Beach Volleyball

NCAA aizvadītajā nedēļā labākais pludmales volejbola duets ir Tīna Graudiņa un Heilija Hārvarda, kuru pārstāvētā čempionvienība Losandželosas USC atgriezusies ranga līderpozīcijā. Par balsojuma rezultātiem informē Amerikas Volejbola treneru asociācija (AVCA).

Kā jau ziņots, šosezon līdz šim nezaudējusī Fortvērtas TCU (#3) aizvadītajā nedēļā vispirms divas reizes pārspēja ranga līdervienību Losandželosas UCLA (#1), taču pēc tam atzina Losandželosas USC (#2) pārākumu. Nedēļas izskaņā triju labāko komandu sezonas bilance kļuva šāda: TCU 28-1, USC 19-1, UCLA 21-2. Tika lēsts, ka jaunajā rangā pirmo vietu ieņems USC vai TCU, savukārt UCLA noslīdēs uz trešo pozīciju.

Treneru balsojuma rezultātā ranga pirmajā vietā ir atgriezusies Dienvidkalifornijas Universitātes (USC) komanda, turklāt Tīna Graudiņa/Heilija Hārvarda ir aizvadītās nedēļas labākais duets. NCAA nedēļas labākā dueta balvu Graudiņa savulaik nopelnīja arī kopā ar Abrilu Bustamanti un Meganu Kraftu, bet ar Semiju Sleiteri latvietei izdevies triumfēt tikai "Pac-12" konferences ieskaitē.

Jaunākais rangs

Kristīnes Briedes "Pepperdine" (#16) un Anetes Namiķes "Stetson" (#19) turpina pretendēt uz 6.-8. maija NCAA finālturnīru. Uz izšķirošajiem notikumiem tiks aicinātas 16 labākās komandas (ne pēc ranga, kam ir vien orientējoša nozīme).

Izmantotie resursi:
avca.org

     [+] [-]

, 2022-04-06 07:42, pirms 3 gadiem
Tīne uguņo! Gaidām Jūrmalā 01.-05.06!!!!