Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa spēlē aizsardzībā un Čikāgas AVP posmā izcīna 5. vietu

Jānis Celmiņš

Graudiņa spēlē aizsardzībā un Čikāgas AVP posmā izcīna 5. vietu
Tīna Graudiņa. Foto: volleyballworld.com

Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa šajā nedēļas nogalē startēja Čikāgā notiekošajā ASV čempionāta (AVP) “Gold Series” turnīrā. Kopā ar kanādieti Sāru Pavanu viņa prata izcīnīt piekto vietu.

Ar piekto numuru sacensībās izliktā Eiropas čempione Graudiņa un 2019.gada pasaules čempione Pavana piektdien ar 2-1 pieveica amerikānietes Karliju Kenu un Keitlīnu Meleiniju, bet pēcāk nonāca tā sauktajā “zaudētāju zarā”. Tajā Latvijas un Kanādas apvienotā komanda spēja aizspēlēties līdz cīņai par iekļūšanu pusfinālā, kurā ar rezultātu 1:2 (21:12, 18:21, 15:17) piekāpās amerikānietēm Terinai Klotai un Kristenai Nasai. Trešā seta galotnē Graudiņa / Pavana pamanījās atspēlēties no iedzinēju pozīcijām (10:14), taču uz pārsteiguma sarūpēšanu spējīgas nebija.

Līdz ar to turnīru Graudiņa / Pavana noslēdza 5. vietā.

Interesanti, ka Graudiņa šajā turnīrā spēlēja sev nemaz tik ierastajā aizsardzes pozīcijā. Viņas pāriniece Pavana (augums 196 cm) ikdienā arī ir bloķētāja, tāpēc vienai no dāmām nācās mainīt pozīciju. Latviete aizsardzībā nav spēlējusi nemaz tik bieži, taču kā pati atzīst, tad tā ir interesanta pieredze.

Graudiņai šis bija karjerā trešais starts AVP tūrē. Iepriekšējā uznācienā (jūlija beigās) latviete Floridā notiekošajā AVP posmā kopā ar savu studiju biedreni Heiliju Hārvardu pamanījās izcīnīt uzvaru.

Visi Čikāgā notikušā turnīra spēļu rezultāti pieejami ŠEIT!

  -1 [+] [-]

, 2022-09-05 07:43, pirms 2 gadiem
Tīne parādīja lielisku sniegumu. Laba aizsardzībā un tikpat laba uzbrukumā.Pavan neveikla,aisardzība vispār nespēj. Varēja jau uzvarēt šo tūri.

  -1 [+] [-]

, 2022-09-05 11:21, pirms 2 gadiem
Izškirošajā setā jau bija arī mačbumba..mazā aizsardze fenomenāli nospēlēja pēdējās epizodes, Tīna diemžēl vienā no momentiem atdeva pārsvaru uzbrukumā izsitot bumbu autā, bet tā laba spēle, pie veiksmes varēja uzvarēt...

     [+] [-]

, 2022-09-05 16:26, pirms 2 gadiem
Finālā Klota / Nasa uzvarēja Vilkersoni un Pavanas bijušo partneri Humana Paredesu. Čikāgas sacensībās Graudiņa labākā servētāja un otrā labākā uzbrucēja aiz Čengas. https://avp.com/statistics/