Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa un Hārvarda triumfē ASV čempionāta posmā

Jānis Celmiņš

Graudiņa un Hārvarda triumfē ASV čempionāta posmā
Tīna Graudiņa un Heilija Hārvarda. Foto: AVP

Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa šodien triumfēja Floridā (Fortlauderdeilā) notiekošajā ASV čempionāta (AVP) posmā. Turnīrā viņa startēja kopā ar savu studiju biedreni Heiliju Hārvardu un finālā trijos setos pieveica Džuliju Skolzu un Džinu Urango (ASV) – 2:1.

# Latvijas un ASV apvienotais duets turnīru aizvadīja ļoti pārliecinoši, svinot uzvaru visās piecās sacensību spēlēs.

# Graudiņa un Hārvarda piedzīvoja zaudējumu pirmajā finālspēles setā (19:21), taču bija pārākas nākamajos divos – 21:15 un 15:6.

# Spēli par labu sev Latvijas un ASV apvienotā komanda nosvēra otrā seta beigu daļā, kad pēc Tīnas labām darbībām blokā (visā spēlē ar bloku latviete guva sešus punktus) un Heilijas meistarīgām aizsardzības epizodēm trešais sets tika padarīts par nosacītu, taču formalitāti. Taisnības labad jāsaka, ka veselības problēmu dēļ savu labāko sniegumu spēlē nespēja rādīt Skolza.

# Ceļā pretī uzvarai visā turnīrā Graudiņa / Hārvarda uzvarēja četras FIVB Pasaules ranga TOP 30 komandas. Visi turnīra izslēgšanas spēļu rezultāti tā sauktajā "uzvarētāju zarā" pieejami ŠEIT!

# Pēc fināla cīņas Graudiņa pateicās pāriniecei par lielisko sniegumu lakumā, kamēr viņas komandas biedrene neslēpa, ka viņai bijis milzu gods atkal uzspēlēt kopā ar latvieti, ar kuru iepriekš triumfēja NCAA čempionātā Dienvidkalifornijas Universitātes (USC) komandas sastāvā.

# Graudiņai šī bija otrā dalība kādā no AVP posmiem un ar otro piegājienu viņai izdevies uzvarēt.

# USC sastāvā Graudiņa un Hārvarda pēdējo sezonu noslēdza ar 31-1 bilanci, kas ir labākais rādītājs starp spēcīgākajiem duetiem visā NCAA.

# Fortlauderdeilā abas turpināja uzvaru sēriju, pagarinot kopējo sadarbību līdz neticamam uzvaru rekordam – 35 pēc kārtas (35-0). 30 uzvaras iepriekš NCAA un piecas tagad AVP posmā.

# Tagad Tīna atgriezīsies mājās, lai kopā ar Anastasiju Kravčenoku startētu turnīros Eiropā, bet viņas nākamā viesošanās ASV plānota jau septembra sākumā, kad Čikāgā notiks vēl viens AVP posms. Tajā latviete gan nespēlēs kopā ar Hārvardu.

# Jau vēstīts, kā Graudiņa / Hārvarda nopelnīja aizvadītās NCAA sezonas labākā dueta titulu, ko piešķir Amerikas Volejbola treneru asociācija (AVCA).

  +1 [+] [-]

, 2022-07-31 23:03, pirms 2 gadiem
Graudina/Harward are on FIRE. 🔥

     [+] [-]

, 2022-07-31 23:06, pirms 2 gadiem
Iespaidīgi. Uzvarēja četras FIVB Pasaules ranga top 30 komandas. Trīs no tām jau uzvarētas ar Anastasiju, kaut gan vairākajos setos.

  +2 [+] [-]

, 2022-07-31 23:28, pirms 2 gadiem
Graudiņai ir uzvarētājas gēns

  -2 [+] [-]

, 2022-07-31 23:32, pirms 2 gadiem
vai atkal kāds konflikts Latvijā - kāpēc atkal netrenējas un nespēlē kopā ar Anastasiju?

  -1 [+] [-]

, 2022-07-31 23:33, pirms 2 gadiem
Tīna apgāž visu to ekspertu izteiktās bažas, kuri pirms viņas došanās uz ASV bļāva, ka Tīna no ASV atgriezīsies regresējusi un nekāda. Tā vietā viņa šobrīd ir viena no pasaules vadošajām bloķētājām!

Jāpiekrīt gan vienam ir - šādi labi piemēri Latvijas sportā nav bijuši daudz. Volejbolā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: ice F-1

  +3 [+] [-]

, 2022-08-01 08:04, pirms 2 gadiem
ice F-1 rakstīja: Johaidī,vai tad iepreikš nnevarēja uzrakastīt,ka Tīna tur piedalās..

nu ja, te tik tam draņķa okupanTEĻU tenisam cītīgi seko līdzi..vienk. nožēlojami...
Nožēlojams vīriņš esi,ja tikai par notikumiem pasaulē centies uzzināt no SC.
Slēpts komentārs: Davz

     [+] [-]

, 2022-08-01 10:45, pirms 2 gadiem
sapnis rakstīja: Graudiņai ir uzvarētājas gēns
Latviešu gēns !

     [+] [-]

, 2022-08-01 12:21, pirms 2 gadiem
Tām otrām krutāks outfits