Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas pludmales dueti PČ izlozē nonāk salīdzinoši labās grupās

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas pludmales dueti PČ izlozē nonāk salīdzinoši labās grupās
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Foto: CEV

Hamburgas rātsnamā šodien risinājās pludmales volejbola pasaules čempionāta izloze. Vācijas lielākajā ostas pilsētā Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs un Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka uzzināja pirmos pretiniekos gada nozīmīgākajā turnīrā. Par izlozes rezultātiem vīriem nav jāsūdzas, bet mūsu dāmām nepaveicās ar vācietēm no pēdējā groza.

Kā jau ziņots, iepriekšējais pasaules čempionāts 2017. gadā notika Austrijas galvaspilsētā Vīnē - no mūsējiem labāko rezultātu sasniedza Samoilovs/Šmēdiņš, kuri astotdaļfinālā piekāpās nākamajiem pasaules čempioniem Evandru/Andrē (Brazīlija) un finišēja devītajā vietā. Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža toreiz ierindojās 17. pozīcijā. 28. jūnijā pasaules čempionātā debitēs trīs mūsējie - Pļaviņa pārinieks Edgars Točs un Graudiņa/Kravčenoka.

Jau maija beigās noskaidrojās, ka ar 11. numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš iekļuvuši spēcīgākajā grozā un būs K grupā, ar 24. numuru izsētie Pļaviņš/Točs no otrā groza nonāks A, B, C, D, E vai F grupā, savukārt ar 31. numuru izliktās Graudiņa/Kravčenoka no trešā groza var nokļūt jebkurā grupā.

Šodienas procedūrā jau iepriekš zināmajā kārtībā 12 nomināli labākie dueti tika salikti pa grupām, bet pēc tam izlozēja pārējos. Grupā var būt ne vairāk kā viens mājinieku pāris un ne vairāk par diviem citas valsts duetiem. Vispirms tika lozēti vīrieši, kuriem sekoja sievietes.

Par izlozes rezultātiem Latvijas vīriem nav jāsūdzas. Varēja paveikties mazliet vairāk, bet ne daudz, turklāt neviens ielozētais variants nav vissliktākais. Mūsu dāmām arī būtu laba izloze, taču nepaveicās ar vācietēm no pēdējā groza - ja izdosies iekļūt izslēgšanas spēlēs, tad būs svarīga laba punktu attiecība, lai trāpītos nomināli ne tik spēcīgas pretinieces, bet cīņā pret afrikānietēm var noformēt krietni labāku punktu attiecību nekā pret lielvalsts mājiniecēm.

K grupa, vīrieši

#DuetsValsts
11.Samoilovs/ŠmēdiņšLatvija
17.Pedlovs/ŠehtersKanāda
27.Heidrihs/GeršonsŠveice
44.Savala/LammelsČīle

B grupa, vīrieši

#DuetsValsts
2.Fijaleks/BrilsPolija
24.Pļaviņš/TočsLatvija
30.Bergmans/HarmssVācija
45.Abiča/ElgrauiMaroka

B grupa, sievietes

#DuetsValsts
2.Hermanova/SlukovaČehija
20.Kocioleka/VojtasikaPolija
31.Graudiņa/KravčenokaLatvija
39.Šneidere/KercingereVācija

.
.
.

Pasaules čempionāts būs ļoti svarīgs etaps 2020. gada olimpisko spēļu kvalifikācijā. Zelta medaļnieki nopelnīs kāroto ceļazīmi. Savukārt citi augstas vietas ieguvēji spers vairāk vai mazāk platu soli pretī Tokijai, jo planētas meistarsacīkstēs par attiecīgu vietu var nopelnīt divas reizes vairāk punktu nekā Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīrā.

Izmantotie resursi:
facebook.com/BeachMajorSeries
hamburg2019.fivb.com
hamburg2019.com

Slēpts komentārs: ice F-1

     [+] [-]

, 2019-06-04 14:38, pirms 5 gadiem
uz izlozes beigām jau bija skaidrs, ka iekritīs vācietes... neko, jācīnās!

     [+] [-]

, 2019-06-04 16:18, pirms 5 gadiem
Ja grib kaut ko izcīnīt, tad jāpārvar arī spēcīgākos pretiniekus, tāpēc nekādas aizbildināšanās ar "pārāk spēcīgiem pretiniekiem". Ja gribi būt labākais - pierādi to laukumā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 16:55, pirms 5 gadiem
petravicus rakstīja: Ja grib kaut ko izcīnīt, tad jāpārvar arī spēcīgākos pretiniekus, tāpēc nekādas aizbildināšanās ar "pārāk spēcīgiem pretiniekiem". Ja gribi būt labākais - pierādi to laukumā!
paprasi to Lupo,kuriem palaimējās RIO,ka no 4. groza viņiem tika kkādi tur āfrikāņu tūristi,būtu viņi toreiz Samoilova grupā ar kubiešiem, izlidotu viens un divi ārā,nevis tiktu pie sudraba beigu beigās