Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pretinieču atteikuma dēļ Samoilova/Graudiņa uzvar grupā, tālāk tiek arī brāļi Samoilovi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pretinieču atteikuma dēļ Samoilova/Graudiņa uzvar grupā, tālāk tiek arī brāļi Samoilovi
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv

Filipīnās turpinās "Challenge" turnīrs, kas ir "Beach Pro" tūres pēdējais posms regulārajā sezonā. Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova šodien uzvarēja grupā, jo pretinieces atteicās no cīņas, arī Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs iekļuva rītdienas izslēgšanas spēlēs.

Kā jau ziņots, pamatturnīra ievadā Graudiņa/Samoilova pārspēja japānietes, bet Samoilovs/Samoilovs piekāpās angļiem.

Pamatturnīrā ar piekto numuru izliktās Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova šodien gatavojās mačam par pirmo vietu E grupā, taču Francijas pārstāves Lezāna Plaseta/Aleksija Rišāra (#8) atteicās no cīņas. Tādējādi mūsu dāmas nopelnīja pirmo vietu grupā un kvalificējās izslēgšanas spēļu otrajai kārtai jeb 1/8 finālam, kas notiks rīt - 2. decembrī plkst. 4.00 pretī stāsies ķīnietes Dzje Dona/Faņa Vana (#13).

Savdabīgi, ka sieviešu grupu turnīrā no 12 izšķirošajām spēlēm notika tikai deviņas (trīs komandas atteicās spēlēt). Lietuvas duetam Monikai Pauļikienei/Ainei Raupelītei grupā bija jāspēlē tikai līdz 8:2 pirmajā setā - kanādietes atteicās turpināt, bet otrais mačs nenotika spāniešu atteikuma dēļ.

Filipīnās ar 20. numuru izsētie Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs, cīnoties par izkļūšanu no E grupas, šodien pieveica (21:19, 30:28) kanādiešus Danielu Dīringu/Semjuelu Šahteru (#8). Otrajā setā Samoilovi nopelnīja četrus punktus pēc kārtas (14:11), bet galotne izvērtās ļoti ilga - Latvijas tandēms atspēlēja četras setbumbas un finišēja ar triju punktu sēriju.

Šie kanādieši septembrī piekāpās Latvijas čempionāta bronzas medaļniekiem Ernestam Puškundzim/Tomam Liepam (21:12, 21:23, 14:16), taču uzvarēja nākamajās spēlēs un izcīnīja "Future" zeltu.

Filipīnu izslēgšanas spēlēs Samoilovi (#20) sāks ar pirmo kārtu, cīnoties pret jaunzēlandiešiem Alani Niklinu/Bredliju Fulleru (#22). Spēle sāksies 2. decembrī plkst. 5.00.

Izmantotie resursi:
Women - fivb.12ndr.at
Men - fivb.12ndr.at

  -2 [+] [-]

, 2023-12-01 15:17, pirms 10 mēnešiem
Autoram jaudas nav uzzināt masveida atteikšanās iemeslu?!

  +1 [+] [-]

, 2023-12-01 15:58, pirms 10 mēnešiem
Kaut kad neilgu laiku atpakaļ dzirdēju, ka atteikšanās ir jo dažreiz tām pēdējām grupu spēlēm laikam nav gandrīz nekādas nozīmes un lai neriskētu satraumēties pāri atsakās.