Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Lietuvas 3x3 basketbolisti izdzēš sociālo tīklu lietotnes

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Lietuvas 3x3 basketbolisti izdzēš sociālo tīklu lietotnes
Lietuvas 3x3 basketbola komanda. Foto: FIBA

Lietuvas 3x3 basketbola izlases spēlētāji pirms olimpiskā turnīra sākuma izdzēsīs sociālo tīklu lietotnes, pirmdien, 29. jūlijā, žurnālistiem pastāstīja komandas treneris Daiņus Novicks.

“Sākot no rītdienas (30. jūlija – Sportacentrs.com), izdzēsīsim sociālo tīklu lietotnes un satuvināsimies vēl vairāk. Tuvojas sacensības un negribam veikt nekādas liekas darbības,” Novicks pastāstīja lietuviešu žurnālistiem Parīzē.

Lietuvas 3x3 basketbolisti no telefoniem izdzēsīs sociālo tīklu “Facebook”, “Messenger” un “Instagram” lietotnes. Sportisti saglabās “WhatsApp” un “Viber” lietotnes, lai varētu sazināties ar tuvākajiem cilvēkiem.

Dienvidu kaimiņi olimpiskajā turnīrā piedalīsies pirmo reizi un trešdien plkst. 19:35 debijas spēlē sacentīsies pret Latviju. Pirms trīs gadiem Lietuva nekvalificējās Tokijas spēlēm, jo atlasē zaudēja nākamajai olimpiskajai čempionei Latvijai.

Olimpisko spēļu 3x3 turnīri notiks vēsturiskajā Vienības laukumā (Place de la Concorde). Parīzes lielākajam laukumam no vienas puses piekļaujas Tilerī dārzi ar olimpisko lāpu, no otras puses – Elizejas lauki. Netālu atrodas Francijas prezidenta rezidence – Elizejas pils.

Astoņas komandas – Latvija, Nīderlande, Ķīna, Polija, Serbija, debitantes ASV, Francija, Lietuva – no 30. jūlija līdz 4. augustam izspēlēs grupas turnīru. Divas labākās komandas automātiski iekļūs pusfinālā, savukārt nākamās četras (3-6, 4-5) kvalificēsies “play-in” cīņām.

Latvija cīņu sāks otrdien, 30. jūlijā, plkst. 19:35, sacenšoties pret Lietuvas vienību. Trešdien plkst. 19:35 jāspēlē pret Nīderlandi. Ceturtdien plkst. 11:35 pret Ķīnu un plkst. 00:05 pret ASV. Piektdien plkst. 15:05 pret Franciju un plkst. 20:05 pret Serbiju. Svētdien plkst. 19:00 pret Poliju.

Izmantotie resursi:
https://www.basketnews.lt/news-2097...
Olimpisko spēļu 3x3 vīriešu turnīru atklās Latvijas un Lietuvas spēkošanās
Jāņa Laksas līdzinieks, Porziņģa kolēģis un Matulis: latviešu pretinieki 3x3 turnīrā
Nīderlande, Polija, Francija un Ķīna: 3x3 pretiniekos klasiskā basketbola izlašnieki
Betmena septiņi pretinieki: kas ir Latvijas 3x3 izlases konkurenti Tokijā?
Nauda bankā, Necaursitamais un Maestro: pārējie 3x3 izlases pretinieki Tokijā

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!

  +2 [+] [-]

, 2024-07-30 17:57, pirms 2 mēnešiem
Web versijas jau telefonā nevar atvērt, nu jā.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-30 18:34, pirms 2 mēnešiem
ja arī šiem dzenbudistiem pagrūdīs, tad prasīšu LOK un LOV vadības skalpus.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-30 18:35, pirms 2 mēnešiem
PAR SPĒCĪGU LATVIJU!

     [+] [-]

, 2024-08-01 09:22, pirms 2 mēnešiem
Paskatīju vakar vakarā abas mūsu konkurentu spēles. Fraņči, ASV un poļi izskatījās ne diži spēcīgi. Katrā ziņā, salīdzinot ar to ko 2 spēlēs rādīja mūsējie, šie noteikti ir ņemami. Ķīna ar jāņem. Serbus neesmu redzējis, bet pēc rezultātiem izskatās, ka ar tiem, kā parasti, būs smaga cīņa. Priecē mūsu komandas sagatavotība un īpaši spēle aizsardzībā. Spēlē ar pārliecību. Lai saglabājas visu turnīru līdz uzvarai!

     [+] [-]

, 2024-08-02 17:15, pirms 2 mēnešiem
Var jau teikt, ka pēdīgās 2 spēlēs galotnēs noveicās. Bet..., kā zināms, veiksme ir stiprākā sabiedrotā.
Te parādās ideja, ka labāk būtu izslēgt no automāta serbus. Bet tad var sanākt, ka viņi iznāk pretī uzreiz pusfinālā, kas nav dikti forši. Tad sanāk, ka labāk zaudēt? Bet arī vinnējot serbi var dabūt automātu. Tad atkal sanāk, ka jāspēlē ar prieku īpaši nesatraucoties par rezultātu. Pusfinālā nevajadzētu uzrauties uz fraņčiem.