Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Gailumam pēc olimpisko spēļu laikā gūtā savainojuma būs nepieciešama operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gailumam pēc olimpisko spēļu laikā gūtā savainojuma būs nepieciešama operācija
Patriks Gailums. Foto: Romāns Kokšarovs/LOK

Latvijas šķēpmetējs Patriks Gailums otrdien Parīzes olimpiskajās spēlēs nekvalificējās finālam, turklāt noslēdzošā metiena laikā iedzīvojās savainojumā. 26 gadus vecais sportists portālam "Tvnet" atklāja, ka viņam būs nepieciešama operācija.

Patriks Gailums kvalifikācijā sasniedza rezultātu 77,26 metri, ar ko nepietika, lai kvalificētos Parīzes olimpisko spēļu finālam šķēpmešanā. Trešā metiena laikā Latvijas sportists iedzīvojās ceļgala savainojumā, bet uzreiz pēc noslēguma vēl nemācēja teikt, cik nopietna ir trauma.

Šodien "Tvnet" raksta, ka Gailumam konstatēta meniska trauma, un pats sportists apstiprinājis, ka viņam būs nepieciešama operācija.

Gailums dzimtenē atgriezīsies pēc olimpisko spēļu noslēguma – 12. augustā. Šodien viņš ratiņkrēslā ieradās stadionā, lai atbalstītu Līnu Mūzi-Sirmo un Aneti Sietiņu, bet arī mūsu šķēpmetējas netika finālā.

Izmantotie resursi:
https://sports.tvnet.lv/8073597/fot...

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!

  +1 [+] [-]

, 2024-08-07 18:31, pirms mēneša
Veiksmīgu atveseļošanos.

     [+] [-]

, 2024-08-07 22:05, pirms mēneša
Paldies par taviem sasniegumiem šosezon ik īpaši eiropas čempionātā ir vēl kur augt.