Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Graudiņa/Samoilova olimpiskās spēles sāks 29. jūlijā pret šveicietēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Graudiņa/Samoilova olimpiskās spēles sāks 29. jūlijā pret šveicietēm
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com

Kļuvis zināms Parīzes olimpisko spēļu pludmales volejbola sacensību kalendārs. Latviju pārstāvēs Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova, kuras 29. jūlija vakarā cīkstēsies pret duetu no Šveices.

Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova, kuras Tokijas olimpiskajās spēlēs pirms trīs gadiem ieguva ceturto vietu, pirmo apakšgrupas spēli aizvadīs 29. jūlijā pulksten 18:00 pret Esmē Bēbneri un Zoju Veržē-Deprē no Šveices. Viņām vienīgajā savstarpējā duelī zaudēts.

31. jūlijā pulksten 13:00 latvietēm pretī stāsies Džuliana Poleti un Mičela Valjente no Paragvajas, pret kurām nekad nav spēlēts. Viņas pasaules rangā ieņem 44. vietu, Graudiņa un Samoilova ir devītās, šveicietes ieņem 16. vietu, bet ceturtā grupas komanda Brendija Vilkersone/Melisa Humana-Paredesa no Kanādas ir ceturtajā vietā.

Graudiņa/Samoilova kanādietēm zaudējušas piecos no sešiem dueļiem. Pret Kanādas duetu jāspēlē 3. augustā pulksten 18:00, un tā būs visa pludmales volejbola turnīra pēdējā spēle apakšgrupā.

24 komandas sadalītas četrās apakšgrupās pa četrām komandām katrā. Divas labākās grupas komandas soļos tālāk, tāpat kā divas labākās trešo vietu īpašnieces. Savukārt pārējās četras trešo vietu ieguvušās komandas aizvadīs papildus kārtu, sadalot divas ceļazīmes uz astotdaļfinālu.

Sievietēm fināls notiks 9. augustā, bet vīriešiem – 10. augustā.

Divkārtējās Eiropas čempiones Graudiņa un Samoilova pirms trīs gadiem Tokijā grupā ieņēma otro vietu, ceturtdaļfinālā pieveica Brendiju Vilkersoni, kura tobrīd spēlēja pārī ar Heteri Beinsliju, bet cīņā par bronzu piekāpās Zojai Veržē-Deprē, kura tad spēlēja duetā ar Joanu Heindrihu.

Izmantotie resursi:
https://en.volleyballworld.com/beac...

     [+] [-]

, 2024-07-06 11:20, pirms 3 dienām
6 grupas pa 4 pāriem. Tātad ar trešo vietu viāam ir iespējas tikt tālāk