Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1322, Did:0, useCase: 3

"Stipro skrējienam" šodien vēl var pieteikties lētāk

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Stipro skrējienam" šodien vēl var pieteikties lētāk
Stipro skrējiens

Vairākas nedēļas mājas lapā Par stipru Latviju! var pieteikties Stipro skrējienam 4. Šo iespēju jau izmantojuši 250 vīriešu, 65 dāmas un 25 komandas. Izvērtējot pieteikumus, nākas secināt, ka daudz aktīvāki ir bijuši tie, kuri plāno Stipro skrējienā startēt pirmo reizi.

Organizatori vērš uzmanību visiem potenciālajiem komandu grupas dalībniekiem! Šodien, 29.februārī, ir pēdējā diena, kad pieteikumi tiek pieņemti par zemāko samaksu. No 1. marta summas pieaugs. Nenokavējiet! Šodien tiešām ir lētāk nekā rīt!

Pasākuma organizatori joprojām turpina darbu pie jaunu šķēršļu plānošanas. Ar nepacietību tiek gaidīta sniega nokušana, lai varētu jaunās idejas realizēt dzīvē. Daudz tiek domāts, lai palielinātu katra šķēršļa caurlaidību. Tiem, kuri jau ir startējuši iepriekš, rīkotāji garantē jaunus pārsteigumus un pārbaudījumus. Kaut arī trases dislokācijas vieta ir tā pati, tās maršruts tiks mainīts un tajā tiks integrēti citi šķēršļi.

Organizatori atgādina, ka stiprāko Latvijas iedzīvotāju pulcēšanās vieta 4. maijā būs Cinevillā. Sīkāka informācija Par stipru Latviju!

Informāciju sagatavoja:
biedrība „Par Stipru Latviju”
Juris Kokainis un Līga Abakuka