Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:295, Did:0, useCase: 3

Spēles un aktivitātes – labākā dzimšanas dienas dāvana bērniem

Mārcis Martini
Mārcis Martini


Tuvojas bērna dzimšanas dienas ballīte? Laiks domāt par piemērotāko vietu, aktivitātēm un uzkodām. Kādas šobrīd ir populārākās spēles dzimšanas dienā, kur svinēt svētkus un kā atbrīvot sevi no daudzajiem ballītes organizēšanas pienākumiem? Lasi šajā rakstā!

Populāri – bērnu ballītes ārpus mājas

Dzimšanas dienas ballīte, kas organizēta mājās, ir svētki visiem, bet ne bērna vecākiem. Nemitīgi jāutzraucas, vai viss noritēs pēc plāna, jāpapildina uzkodu galds un varbūt pat pašiem jāvadara arī atrakcijas. Tagad ir populāri svinēt bērnu svētkus ārpus mājām.

Ballīte izklaides parkā kā dzimšanas dienas dāvana

Ja ballītes budžets ir ierobežots, svinības izklaides parkā var būt arī kā dzimšanas dienas dāvana. Bērns noteiki to novērtēs, jo būs iespēja saaicināt savus draugus un jautri pavadīt laiku kopā ar viņiem.

Lāzertags – bērnu iecienīta izklaide jau no pirmsskolas vecuma

Izvēloties lāzertagu (lāzera peintbols), citas spēles dzimšanas dienā vairs nebūs nepieciešamas. Vairāku gadu pieredze bērnu pasākumu organizēšanā ir izklaides parkiem “GUNSnLASERS”, kas piedāvā gan lāzertag, gan arī klasisko peintbolu ar krāsu lodītēm.

Foto: GUNSnLASERS

Šādā pasākumā:

● spēles laikā kopā ar bērniem būs instruktors, kurš dos misijas un rūpēsies par kārtību spēles laukumā;
● vecāki var piedalīties spēlē vai vērot norisi no malas;
● pieejamas piknika vietas ballītes turpinājumam pēc aktīvās daļas;
● bez papildu maksas var droši ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus.

Šī dzimšanas dienas dāvana bērnam ļoti patiks, jo lāzertags aizraus katru viesi un vēl ilgi pēc tam gribēsies pārrunāt spraigākos mirkļus. Turklāt katrs spēlētājs saņems diplomu ar individuālo statistiku. Aizmirsti par laikietilpīgo organizēšanas procesu, jo spēles dzimšanas dienā vairs nevajadzēs domāt – atliek tikai reģistrēt pasākumu sev vēlamajā dienā un sarūpēt uzkodas, kā arī dzimšanas dienas kūku ar svecītēm!

Foto: pixabay.com

Peintbols ar krāsām no 10 gadiem

Dzimšanas dienas ballīte ar peintbola spēli jo sevišķi patiks puišiem pusaudžu vecumā, lai gan lāzertags pēc popularitātes sāk pārspēt klasisko peintbolu. Šajā aktivitātē būs stimuls pārdomāt nākamos soļus, ar komandas biedriem izrunāt labāko stratēģiju, lai izvairītos no pretinieka trāpījuma ar krāsu lodīti.

Foto: GUNSnLASERS

Pēc aktivitātes kādā no “GUNSnLASERS” parkiem, ballīti varat turpināt labiekārtotās piknika vietās. Droši var ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus, lai uzklātu bagātu svētku galdu.

Kuru no “GUNSnLASERS” izklaides parkiem izvēlēties dzimšanas dienas svinībām?

Apmeklē mājaslapu GUNSnLASERS | Labākais peintbols, airsofts un... un kopā ar jubilāru apskati fotogrāfijas un video no katra parka, kā arī padomā, kurš no parkiem atrodas jums ērti sasniedzamā vietā!

Andrejsalas parks – divi lāzertaga un divi peintbola āra laukumi urbānā vidē, pirmās elektrospēkstacijas teritorijā. Laukumos ir izveidotas stilizētas celtnes un pat baznīcas. Lāzertag laukumā ir divu stāvu baznīca ar karoga mastu. Visi laukumi ir apgaismoti, tādēļ var spēlēt arī vēlās vakara stundās, bet atpūsties var blakus laukumiem iekārtotam atpūtas kompleksam ar malkas pirti un vasaras namiņu ar plašu terasi.
Mežaparka parks – pieci āra lāzertag un peintbola laukumi kādreizējā PSRS kara bāzē. Meža vide ar uzkalniņiem un ielejām, tādēļ būs izjūta, ka atrodies ārpus pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir vairākas piknika vietas ar nojumītēm un grilu.
Juglas parks – lasertag un airsoft iekštelpu laukumi senā manufaktūras rūpnīcā. Autentiska vide plašā mūra ēkā. Svinībām pēc spēles pieejamas atsevišķas istabiņas līdz pat 40 cilvēku lielām grupām.
Katrā parkā visas trases ir iekārtotas tā, lai spēle būtu azartiska, interesanta un tajās varētu izspēlēt visdažādākās misijas. Būs interesanti arī tiem, kas reiz jau ir spēlējuši kādā no parkiem.

Dažas no spēlētāju iecienītākajām spēļu misijām ir:
● karoga uzvilkšana laukuma galvenajā mastā;
● bumbas atmīnēšana ar slepeno kodu;
● degvielas kannas nogādāšana savā bāzē;
● bankas aplaupīšana;
● VIP u.c.

Ja tiek svinēta dzimšanas dienas ballīte, jubilārs var izteikt savas vēlmes, kādu misiju viņš labprāt uzspēlētu. “GUNSnLASERS” instruktori ir draudzīgi un atsaucīgi, tādēļ ar prieku uzklausīs visas vēlmes.

Ņemot vērā, ka ar šādām aktivitātēm citas spēles dzimšanas dienā vairs nav jāorganizē, vērts padomāt par pasākuma tematiku un atbilstošām dekorācijām piknika vietās un tērpiem visiem ballītes viesiem un jo īpaši jubilāram.

Ballītes tematika

Kas gan ir bērnu dzimšanas dienas ballīte bez īpašas svētku tematikas? Bērniem būs divtik liela jautrība gaidot ballīti – būs jāmeklē atbilstošs tērps un jāfantazē, kā varētu izskatīties citi viesi un, iespējams, pašiem būs jāgatavo kāds aksesuārs.

Lūk, dažas idejas pasākuma tematikai:
● pirāti;
● multfilmu varoņi;
● citplanētieši;
● Havaju stils;
● ņindzjas u.c.

Tematikas ietvaros vari sarūpēt šķīvīšus un glāzes, salvetes, karogu virtenes, foto atribūtus un pat uzkodas, kas bērniem garšos vēl jo vairāk! Uzkodu galdam izvēlies pīrādziņus, maizītes un citas nelielas uzkodas, ko mazajās pauzītēs spēlētāji ātri var paķert un apēst pirms turpināt misijas izspēli un cīņu par uzvaru.

Atvieglo sev ballītes organizēšanu, izvēloties kādu no šī brīža top aktivitātēm!