Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Považnijs un Ivanovs lieliski Krievijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Považnijs un Ivanovs lieliski Krievijā
Maksims Bogdanovs un Romāns Považnijs
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Daugavpils "Lokomotīve" spīdvejisti Romāns Považnijs un Danils Ivanovs veiksmīgi nostartējuši kārtējā Krievijas spīdveja čempionāta posmā, kļūstot par labākajiem savās komandās.

Romāns Považnijs un Danils Ivanovs ir arī "Lokomotīve" pārstāvji. Ja Ivanovs mūsu komandu pārstāv reti, Považnijs ir viens no vadošajiem braucējiem. Krievijas spīdveja čempionāta kārtējā kārtā abi stājās viens otram pretī. Považnijs pārstāvēja "Turbina", bet Ivanovs "Mega-Lada" rindās.

Intriģējoša spēkošanās gan neizvērtās, jo Romāna klubs uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši - 58:31. Šī iemesla dēļ arī braucēju slodze bija ļoti dažāda. Ivanovs savas komandas rindās veica sešus braucienus, bet Považnijs tikai četrus.

Kopumā Ivanovs tika pie četrām uzvarām, kopsummā nopelnot 15 punktus, kas kļuva par pārliecinoši labāko rezultātu šajās sacensībās. Považnijs nopelnīja 11 punktus, kas bija labākais rādītājs viņa vienībā.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv