Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Kauliņš un Streļcovs - par vietu Eiropas junioru čempionāta finālā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Kauliņš un Streļcovs - par vietu Eiropas junioru čempionāta finālā
Ņikita Kauliņš (pa kreisi) un Māris Streļcovs pirms Eiropas U19 pāru fināla Rīgā.

Vēl pieci Eiropas U19 junioru spīdveja čempionāta finālisti sestdien noskaidrosies Žarnovicas mototrekā Slovākijā. Starp 16 pretendentiem - arī divi Latvijas pārstāvji daugavpilieši Ņikita Kauliņš un Māris Streļcovs.

Starp jaunākajiem junioriem (U19) parasti ir vairāki mazāk zināmi vārdi, tāpēc paredzēt sacensību iznākumu ir sarežģītāk (motoru sportā un īpaši spīdvejā tas vispār ir sarežģīti). Ņikita Kauliņš un Māris Streļcovs nesen Rīgā kopā ar Franci Gustu kļuva par Eiropas U19 vicečempioniem pāriem.

Kauliņa ieguldījums bija diezgan būtisks braucienos tieši ar tiem pāriem, kurus summā vajadzēja uzvarēt, tā ka Ņikitam vajadzētu paspēkoties par tikšanu pieciniekā jeb finālā.

Māris Rīgā piedalījās tikai vienā braucienā, taču statista lomā Žarnovicā nebūs arī viņš.

Jau tradicionāli favorītiem var pieskaitīt visus četrus poļu spīdvejistus, kā arī vācieti Ēriku Bahhuberu (arī nesen brauca Rīgā) un slovēni Anži Grmeku.

Pirmie pieci iekļūs finālā, kas risināsies 17. septembrī Naģhalasas mototrekā Ungārijā.

     [+] [-]

, 2022-07-30 11:42, pirms 2 gadiem
Kāpēc nav ne vārda par vakardienas gonku. Gusts ir taču pelnījis, lai kaut ko uzraksta.