Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Latviju "Grand Prix" pārstāvēs G.Laguta, Bogdanovs un Giruckis

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Latviju "Grand Prix" pārstāvēs G.Laguta, Bogdanovs un Giruckis
Grigorijs Laguta
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Jau sestdien Daugavpilī norisināsies sestais spīdveja "Grand Prix" seriāla posms. Kļuvis skaidrs, ka Latviju šajās sacensībās pārstāvēs krievu leģionārs Grigorijs Laguta, kuram piešķirta wild-card.

Latvijas spīdveja "Grand Prix" norisināsies jau ceturto gadu. Pirmajā gadā godu pārstāvēt Latviju ieguva Kjasts Puodžuks, bet starp rezervistiem bija pieredzējušais Andrejs Koroļovs, kā arī krievs Grigorijs Laguta. Lai arī Kjasts nobrauca veiksmīgi (4 punkti), nākamajos divos gados Latviju pārstāvēja Grigorijs Laguta, bet rezervē abas reizes bija Maksims Bogdanovs un Kjasts Puodžuks.

Jau iepriekš varēja paredzēt, ka Latviju arī šogad pārstāvēs Grigorijs Laguta, taču tagad tas ir kļuvis skaidrs oficiāli. Atgādināsim, ka 2007. gadā Laguta ieņēma augsto septīto vietu, bet pagājušajā gadā tikai tehnisko problēmu dēļ nespēja tikt vēl augstāk.

Izmaiņas skārušas rezervistus, jo šogad starp tiem vairs nav Kjasta Puodžuka, kurš joprojām nespēj uzrādīt daudzsološus rezultātus. Viņa vietā rezervistos būs jaunais Vjačeslavs Giruckis. Kā ierasti, starp rezervistiem ir arī Maksims Bogdanovs.

Latvijas "Grand Prix" tiks aizvadīts sestdien. Sākums jau plkst. 19:00.

Izmantotie resursi:
speedwaygp.com

  +6 [+] [-]

, 2009-07-28 10:57, pirms 15 gadiem
Tad jau Kreipāns atkal varēs bļaustīties
obligāti jāskatās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-28 12:31, pirms 15 gadiem
Atvainojos par nezināšanu, bet nesaprotu teikumu:
Latviju šajās sacensībās pārstāvēs krievu leģionārs Grigorijs Laguta.

     [+] [-]

, 2009-07-28 12:46, pirms 15 gadiem
kapec ne latvietis

  +1 [+] [-]

, 2009-07-28 13:17, pirms 15 gadiem
akmenc rakstīja: Atvainojos par nezināšanu, bet nesaprotu teikumu:
Latviju šajās sacensībās pārstāvēs krievu leģionārs Grigorijs Laguta.
Cik noprotu viņš pa Latviju ņemās, pārstāv Latvijas spīdveja klubu Lokomotīve, tikai atlikusi pavisam maza lietiņa - Latvijas Republika pilsonība, kuru man šķiet viņam vēl nav piešķirta, lai kā viņš to vēlas

  -3 [+] [-]

, 2009-07-28 14:04, pirms 15 gadiem
kā krievs(Laguta) var pārstāvet latviju, ja nav pilsonības tad, lai krieviju pārstāv.

     [+] [-]

, 2009-07-28 14:46, pirms 15 gadiem
emigrants rakstīja: kā krievs(Laguta) var pārstāvet latviju, ja nav pilsonības tad, lai krieviju pārstāv.
viņš atteicies pārstāvēt Krieviju, un grib pārstāvēt Latviju. Šobrīd mācās valodu, kārtos eksāmenus. Vienīgā problēma - lielākā daļa Daugavpilī runā krievu valodā, tādēļ ir tās grūtības iegūt pilsonību.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-28 22:22, pirms 15 gadiem
massbeat rakstīja: viņš atteicies pārstāvēt Krieviju, un grib pārstāvēt Latviju. Šobrīd mācās valodu, kārtos eksāmenus. Vienīgā problēma - lielākā daļa Daugavpilī runā krievu valodā, tādēļ ir tās grūtības iegūt pilsonību.
wtf? visādiem ņergām-futbolistiem dod, kam lidz izlasei vēl tik talu, kā man līdz spīdvejam un viņam ne? būsim godīgi, dpilī viņam tā lv valdoa savu mūzu nebūs vajadzīga, tas pats attiecas uz Rīgu...