Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Bogdanova klubam Zviedrijas Elites sērijā iekļūst neizdodas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanova klubam Zviedrijas Elites sērijā iekļūst neizdodas
Maksims Bogdanovs
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Maksima Bogdanova Zviedrijas "Allsvenskan" klubs "Masarna Avesta" šovakar ar 25:29 piekāpās "Valsarna". Tik mazs rezultāts, jo sacīkstes tika pārtrauktas un galarezultāts tika atstāts tāds, kāds bija pēc 9. brauciena.

Maksima Bogdanova klubs "Masarna" spēja iekļūt Zviedrijas 2. spēcīgākās līgas izslēgšanas sacīkstēs, taču sagādāt pārsteigumu pret spēcīgo "Valsarna" neizdevās. Pirmajās sacīkstēs savā trekā tika piedzīvots zaudējums ar 43:52 (Bogdanovam 12 punkti), tādējādi izredžu turpināt cīņu par medaļām praktiski vairs nebija. Lai to paveiktu, šodien izbraukumā bija jāuzvar.

Sākums nebija slikts, jo pēc otrā brauciena rezultāts bija 7:5 "Masarna" labā. Tas gan kļuva par vienīgo un pēdējo brīdi, kad Bogdanova klubs atradās vadībā. Turpinājumā "Valsarna" bija pat sešu punktu pārsvars. Pēc 9. brauciena, kad rezultāts bija 29:25 mājinieku labā, sacensības tika pārtrauktas, jo sāka līt spēcīgs lietus. Pēc ilgākām pārrunām tiesneši nolēma sacīkstes neturpināt, atstājot kā galējo rezultātu 29:25.

Maksims Bogdanovs ar savu sniegumu pārāk apmierināts nevar būt, jo viņam bija iespēja startēt tikai divos braucienos. Pirmajā viņš ieguva divus punktus, bet otrajā Maksims nefinišēja.

Jau svētdien Bogdanovs "Lokomotīve" rindās startēs Polijas 1. spīdveja līgas pusfinālā pret Žešuvas "Marma".

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv