Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam sensacionāla uzvara Ukrainā, A.Laguta līderē Krievijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ļebedevam sensacionāla uzvara Ukrainā, A.Laguta līderē Krievijā
Andžejs Ļebedevs
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Vakar ļoti veiksmīgi sacensībās Ukrainā un Krievijā nostartējuši Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti. Krievijas čempionāta fināla otrajā posmā pie uzvaras tika Grigorijs Laguta, bet komercmačos Ukrainā sensacionāli uzvarēja 15-gadīgais Andžejs Ļebedevs.

Krievijas čempionāta fināls šogad iedalīts trīs finālposmos. Pirmajā no tiem pārliecinošu uzvaru svinēja Artjoms Laguta, bet Romāns Považnijs un Grigorijs Laguta cīnījās par vietu labāko trijniekā. Vakar Toljati norisinājās otrais fināls, kurā par neveiksmi pirmajās sacīkstēs reabilitējās Daugavpils "Lokomotīves" līderis Grigorijs Laguta, iegūstot 15 no 15 iespējamajiem punktiem. Otrais, atpaliekot vienu punktu, bija Artjoms Laguta, bet Romāns Považnijs ar 12 punktiem dalīja 3./4. vietu.

Pirms izšķirošā fināla, kurš norisināsies Vladivostokā, Artjoms Laguta vēl vairāk nostiprinājies pirmajā pozīcijā, par četriem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Denisu Gizatuļinu. Par vienu punktu no Denisa atpaliek Grigorijs Laguta, bet Romāns Považnijs ir ceturtajā pozīcijā. Pēdējo finālu paredzēts aizvadīt 16. oktobrī.

Kamēr mūsu krievu leģionāri startēja Toljati, Ukrainas pilsētā Rovno norisinājās 3. Aleksandra Koršakova piemiņas sacīkstes, kurās piedalījās četri Daugavpils kluba pārstāvji, un visi ieņēma pirmās četras vietas. Pēc četru braucienu sērijas tika noskaidroti pusfinālu dalībnieki, starp kuriem labāko punktu summu bija iekrājis Tomašs Rempala ar Andžeju Ļebedevu. Ja 15-gadīgais Daugavpils talants pusfinālā palika otrais, tiekot finālā, Rempala finālam kvalificēties nespēja. Tikai ar astoto rezultātu pusfinālam kvalificējās Pāvels Mesjoncs, toties finālā viņš tika bez problēmām, ieņemot tur otro vietu. Vēl finālā tika arī Vjačeslavs Giruckis un lielmeistars Andrejs Koroļovs. Pieredzējušais Koroļovs augstāk par ceturto vietu netika, atvēlot Ļebedevam pirmo, bet Giruckim trešo vietu.

Ļebedevam panākums Ukrainā kļuvis par pirmo nopietno panākumu viņa karjerā. Viss liecina, ka noteikti ne par pēdējo. Atgādinasim, ka jau šo svētdien Daugavpils "Lokomotīve" viesos aizvadīs savu pēdējo Polijas 1. spīdveja līgas sacīksti, tiekoties ar Žešuvas "Marma".

Izmantotie resursi:
SC "LOKOMOTIV"
:: НОВОСТИ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-27 00:56, pirms 14 gadiem
ljebedevam ir mana kuce pie saaniem !!!!!!!!

     [+] [-]

, 2010-09-29 21:41, pirms 14 gadiem
AivarsDirsbergs rakstīja: ljebedevam ir mana kuce pie saaniem !!!!!!!!
kādā ziņā kuce pie sāniem???