Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevs un Podžuks otrie pāru sacensībās Vācijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevs un Podžuks otrie pāru sacensībās Vācijā
Andžejs Ļebedevs pāru sacensībās Vitštokas mototrekā Vācijā ieguva 21 punktu.

Šā gada Eiropas čempionāta sudraba medaļu ieguvēji spīdvejā pāriem Andžejs Ļebedevs un Kjasts Podžuks svētdien ieņēma otro vietu starptautiskajā sacensībās Vitštokas mototrekā Vācijā.

Sacensībās pavisam piedalījās deviņi spīdvejistu pāri un katrā braicienā startēja pa sešiem braucējiem - proti, pa trim pāriem. Līdz ar to par uzvaru braucienā pienācās 5 punkti, par otro vietu - 4, par trešo - 3 u.tt. Pēc tikšanās "katrs pret katru" Latvijas duets bija pirmais - gan Andžejs, gan Kjats atveda pa 17 punktiem un ar 34 punktiem mūsējie apsteidza Polijas pāri Pjotrs Švists Adams Skurņickis (32), kā arīm jauktos Vācijas un Polijas pārus Kais Hukenbeks un Sebastians Ulameks, kā arī Matiasu Šulcu un Pjotru Dzjatkovjaku (pa 24).
Ja uzvarētāji tiktu noteikti pēc sacensību pirmās daļas vai summējot klāt finālā iegūtos punktus, tad daugavpilieši būtu pirmie, taču vietas tika sadalītas atbilstoši pāra punktu summai finālā, kurā tikās trīs labākie pāri. Ļebedevs finālā piekāpās tikai Ulamekam, toties Podžukam neizdevās starts un viņš finišēja tikai piektais - kopā 5 punkti, kas deva otro vietu aiz Ulameka un Hukenbeka (5+3), bet pirms Skurņicka un Švista (0+2).

  +1 [+] [-]

, 2012-10-22 18:40, pirms 12 gadiem
Viņi sen jau pāris?

  +1 [+] [-]

, 2012-10-22 21:28, pirms 12 gadiem
tekken rakstīja: Viņi sen jau pāris?
viņi brauc uz pāra komercturnīros, kā arī brauca uz pāra Eiropas čempionātā pāriem ( 2. vieta finālā )... ja nekļudos, tad šogad pirmais gads, kad viņi brauc uz pāra komercsacensībās