Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" pārceltās sacīkstes aizvadīs piektdien

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" pārceltās sacīkstes aizvadīs piektdien
Grigorijs un Artjoms Lagutas
Foto: SCANPIX SWEDEN

Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstes pret Pozņanas "PSŽ" Daugavpils "Lokomotīve" aizvadīs piektdien. Spīdveja cienītājiem solās būt ļoti aizraujoša nedēļas nogale, jo arī svētdien tiks aizvadītas sacīkstes Daugavpils trekā.

Atgādināsim, ka svētdien "Lokomotīve" braucējiem bija jāaizvada 12. kārtas sacensības pret Pozņanas "PSŽ", taču nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ tās tika pārceltas uz pirmdienu. Arī pirmdien Daugavpilī lija lietus, tādēļ arī šoreiz tās tika pārceltas.

Daugavpils komandas pārstāvji piedāvāja pārcelt sacīkstes uz 28. jūliju, taču beigās tika panākta vienošanās, ka tās notiks 24. jūlijā. Atgādināsim, ka 26. jūlijā Daugavpilī redzēsim arī pārliecinošo Polijas 1. spīdveja līgas līderi Tarnuvas "Unia", tādējādi trīs dienu laikā Latvijā tiks aizvadītas uzreiz divas sacensības.

Diemžēl piektdien "Lokomotīve", visticamāk, būs spiesta braukt bez viena no saviem līderiem Romāna Považnija, kas ievērojami pasliktina izredzes iegūt bonuspunktu. Lai to iegūtu, būs jāuzvar ar vismaz 15 punktu pārsvaru. Visi pārējie labākie braucēji būs ierindā.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv