Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam 7 punkti, "Smederna" zaudē vicelīderim

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Zviedrijas spīdveja Elitserien čempionātā Eiropas čempionāta līderis Andžejs Ļebedevs atveda 7 punktus Eskilstūnas "Smederna" komandas labā, taču tas neglāba no zaudējuma viesos vicelīderim "Masarna Avesta" ar 36:54.

Tās bija Andžeja Ļebedeva neveiksmīgākās sacensības kopš trešās vietas Eiropas čempionāta pirmajā finālposmā vēl 30. jūnijā Toruņā. Jau pirmajā braucienā nācās izstāties motocikla defekta dēļ, tad gan sekoja otrā vieta aiz brita Taia Vofindena (kluba biedri Vroclavas komandā Polijas Ekstralīgā šeit brauc dažādās komandās), tad pārī ar slovēni Mateju Žagaru uzdevās atvest 4:2 uzvarau (Andžejs bija trešais), bet tad arī pašam uzvarēt braucienā, pārspējot mājinieku līderi Antonio Lindbeku (16 punkti no 18 iespējamajiem), taču mačs tad jau bija praktiski zaudēts. Pēc 9 braucieniem rezultāts jau bija 37:17 mājinieku labā. Viesu rindās Žagars atveda 12 punktus, Ļebedevam bija 7 punkti, polim Gžegožam Valasekam - 6, bet pārējie neviens neatveda kaut vai 5 punktus.
Elitserien čempionāta turnīra tabulā "Eskilstuna Smederna" ar 9 punktiem joprojām ir 5. vietā un no 4. vietas atpaliek par trim punktiem. Priekšā vēl četri mači un vēl var iekļūt četriniekā, lai piedalītos pusfinālos. Līdere ar 19 punktiem ir "Elit Vetlanda", bet "Masarna Avesta" rēķinā ir 16 punktu.