Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Kostigovs un Ansviesulis - 2. kārtas labāko septiņniekā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Kostigovs un Ansviesulis - 2. kārtas labāko septiņniekā
Vadībā "Optibet Lokomotīve" junioru pāris Ričards Ansviesulis (pa kreisi) un Ernests Matjušonoks.

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komandas braucēji Jevgeņijs Kostigovs un Ričards Ansviesulis iekļauti Polijas 2. līgas 2. kārtas labāko septiņu braucēju skaitā. Daugavpilieši savā mototrekā ar 59:31 pārspēja Tarnuvas komandu "Unia" un abiem bija liels ieguldījums sezonas pirmajā uzvarā.

Jevgeņijs Kostigovs piecos braucienos atveda 13 no 15 iespējamajiem punktiem un bija labākais mājinieku rindās (viņam arī labākais brauciena laiks mačā). Komandas juniors Ričards Ansviesulis neveiksmīgi aizvadīja tikai vienu braucienu, bet pārējos četros ieguva 11 no 12 iespējamajiem punktiem, turklāt otrais viņš finišēja aiz komandas biedra dāņa Renē Baha.
Starp pieaugušajiem braucējiem 2. kārtas labāko septiņniekā vēl iekļauti dānis Jonass Seiferts-Salks no Poznaņas komandas, čehs Eduards Krčmaržs no Žešuvas komandas, norvēģis ar Polijas pasi Rūne Holta no Poznaņas komandas un Roberts Hmeļs arī no Poznaņas komandas. Otrs juniors kārtas septiņniekā ir Viktors Pžijemskis no Ravičas komandas.