Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" cer pārsteigt "Marmu" ar sastāva izvēli

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" cer pārsteigt "Marmu" ar sastāva izvēli
Jevgēņijs Karavackis gatavs pārsteigt
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Svētdien Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti aizvadīs otrās sacīkstes Polijas 1. spīdveja līgas finālčetriniekā, savā trekā uzņemot vienu no principiālākajiem konkurentiem Žešuvas "Marma". Mūsu komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins pārsteidzis ar sastāvu izvēli, kā arī salipinājis jaunus pārus.

Daugavpils "Lokomotīve" pirmajās finālčetrinieka sacīkstēs bija ļoti tuvu pārsteigumam, taču neizteiksmīgā Maksima Bogdanova braukšana, kā arī akūts veiksmes trūkums neļāva no Gdaņskas pārvest uzvaru, kā rezultātā "Lotosam" tika zaudēts ar 43:47.

Svētdien daugavpiliešiem par šo neveiksmi būs iespēja reabilitēties savu skatītāju priekšā, kad tiks uzņemta principiālā konkurente Žešuvas "Marma", ar kuru rēķini mūsu klubam ir jau no iepriekšējās sezonas, kad izdevās izsist pretinieku play-off pusfinālā, laupot pretinieku cerības uz tikšanu Ekstralīgā.

Šogad labāki jau bijuši pretinieki, jo "Marma" ir vienīgā komanda, pret kuru Polijas 1. spīdveja līgas pamatturnīrā tā arī neizdevās paņemt bonuspunktu. Tas tika pazaudēts mājas sacīkstes pēdējā braucienā, kad neveiksmīgi nobrauca Kjasts Puodžuks un Grigorijs Laguta.

Svētdienas sacīkstes solās būt ļoti karstas, jo mūsu komandas braucēji ir apņēmības pilni reabilitēties par šo neveiksmi, kura varētu liegt mūsu spīdvejistiem pacīnīties par kādu no pirmajām divām vietām. Komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins jau nosaucis mūsu komandas sastāvu, un, jāsaka, tas pārsteidz, jo sastāvā ticis mūsu jaunais Jevgēņijs Karavackis, kurš šogad bijis praktiski bez sacensību prakses. Tās retās iespējas, kuras viņam tika dotas, viņš gan izmantojis, tādēļ godam nopelnījis vietu mačos ar ļoti spēcīgo konkurentu. Karavackis nomainījis krievu leģionāru Romānu Považniju, kurš sestdien kopā ar brāļiem Lagutām startēs "Grand Prix Challenge" finālā. Jāsaka, ka Považnijam un Grigorijam Lagutam šī nedēļa izvērtīsies smaga. Vakar abi startēja Zviedrijas Elites sērijas kluba "Valsarna" rindās sagrāvē pret "Indianerna" - 36:60. Griša ar deviņiem punktiem bija labākais komandā, bet Považnijam nieka divi punkti. Sestdien abiem starts Dānijā, bet svētdien jāstartē Daugavpilī. Iespējams, tieši tādēļ Kokins nolēmis neraustīt Považniju, lai dotu viņam iespēju atvilkt elpu.

Karavacka iekļūšana sastāvā gan nav vienīgais pārsteigums, jo izmainīti arī mūsu braucēju starta numuri. Saglabājies pāris G.Laguta - Vadims Tarasenko, toties divi pārējie ir mainījušies. 11. starta numurs ticis Artjomam Lagutam, kurš pirmo reizi nestartēs ar juniora numuru. Viņa juniora vietu ieņems Maksims Bogdanovs, bet Bogdanova ierastais 14. numurs tiks Vjačeslavam Giruckim. Tātad, svētdien uz starta "Loko" rindās būs pieci(!) juniori. Jaunākais Laguta brauks pārī ar Karavacki, bet Puodžuks ar Girucki.

Viesi uz Daugavpili brauks ar vislabāko sastāvu, kurā pārsteigumu nav. Atbrauks Kriss Hariss, Lī Ričardsons, Mikaels Makss, Macejs Kucjapa, Rafals Okoņevskis, kā arī Davids Lamparts, kura starts Daugavpilī gan vēl ir zem jautājuma zīmes, jo braucējs nesen guvis savainojumu. No junioriem viesu trenerim būs jāizvēlas starp Ludvigu Lindgrenu un Lukašu Kretu.

Komandu sastāvi

LokomotīveValstsMarmaValsts
Grigorijs LagutaLatvijaKriss HarissLielbritānija
Vadims TarasenkoKrievijaMikaels MakssZviedrija
Artjoms LagutaKrievijaRafals OkoņevskisPolija
Jevgēņijs KaravackisLatvijaMacejs KucjapaPolija
Kjasts PuodžuksLatvijaLī RičardsonsLielbritānija
Vjačeslavs GiruckisLatvijaDavids LampartsPolija
Maksims BogdanovsLatvija

Polijas 1. spīdveja. Cīņa par 1.-4. vietu

VKomandaSacīkstesP
1.Lotos712
2.Marma710
3.Lokomotīve78
4.Start74

Lokomotīves nākamo sacīkšu kalendārs

DatumsSacīkstes
22.08.Lokomotīve - Marma
29.08.Start - Lokomotīve
5.09.Lokomotīve - Start
19.09.Lokomotīve - Lotos
26.09.Marma - Lokomotīve

Izmantotie resursi:
SC "LOKOMOTIV"
:: НОВОСТИ

 +13 [+] [-]

, 2010-08-18 16:33, pirms 14 gadiem
savās mājās Marma jāņem lai saglabātu izredzes uz pirmo vietu

     [+] [-]

, 2010-08-18 16:37, pirms 14 gadiem
varbūt mājās uzvarēs, bet bonuspunkts nespīd..

     [+] [-]

, 2010-08-18 16:46, pirms 14 gadiem
omg, kas par sastavu?
pat ja vinnesim maksimums 10 punktus, viesos bus pilnigs ***** un bonus punktu bus nereali dabut.
Tas ir eksperiments vai galvenais treneris jau ljoti pamazam parada, ka vinsh negrib (nevar, nav iespejas) iekljut Ekstra liga?
p.s. vajadzigo pasvitrot.

     [+] [-]

, 2010-08-18 16:48, pirms 14 gadiem
izcila sezona Polijas liga sezonas beigas tiks atkal parversta par neizdevushos.. pedejo 6 sacikshu del. pfff...

     [+] [-]

, 2010-08-18 16:52, pirms 14 gadiem
izvēle ir saprotama, mesjoncs sevi nav apliecinājis, považnijs noguris, bet karavackis pēdējās trīs sacīkstēs parādījis sevi no labākās puses, pie tam ir doma par nākamo gadu, jo, iespējams, ka karavackis tiks izmantots kā sestais numurs, tas ir, latvijas juniors, jo bogdanovs un giruckis pāraugs šo vecumu. Jebkurā gadījumā, karavackim, visticamāk, iedos tikai pāris braucienus, pēc tā viņu aizvietos bogdanovs

     [+] [-]

, 2010-08-18 16:58, pirms 14 gadiem
Nauri, un kur tad musu legionari? Samaksaja, bet ne vienu gonku viniem neiedeva aizbraukt.
Tomer minimala uzvara par Marmu nedos mums bonus punktu, kura beigas atkal pietruks Ta ari paliksim 1. liga

     [+] [-]

, 2010-08-18 17:06, pirms 14 gadiem
gitana rakstīja: savās mājās Marma jāņem lai saglabātu izredzes uz pirmo vietu
izredzes ir vien izredzes, ka es nemiletu musu klubu, visiem jau saprot, ka pirma vieta ir jau nereala

  +2 [+] [-]

, 2010-08-18 17:22, pirms 14 gadiem
JevGen69 rakstīja: Nauri, un kur tad musu legionari? Samaksaja, bet ne vienu gonku viniem neiedeva aizbraukt.
Tomer minimala uzvara par Marmu nedos mums bonus punktu, kura beigas atkal pietruks Ta ari paliksim 1. liga
gjedem trauma vēl pirms sezonas, nekur nebrauca šogad praktiski, nieminens tika ņemts kā rezervists, mesjoncs neattaisnoja cerības, považnijs būs ierindā, ja būs nepieciešamība.
Neuzskatu, ka šajā gonkā būsim vājāki salīdzinājumā ar to, ja považnijs būtu karavacka vietā

     [+] [-]

, 2010-08-19 00:09, pirms 14 gadiem
Nauris Mackevičs rakstīja: gjedem trauma vēl pirms sezonas, nekur nebrauca šogad praktiski, nieminens tika ņemts kā rezervists, mesjoncs neattaisnoja cerības, považnijs būs ierindā, ja būs nepieciešamība.
Neuzskatu, ka šajā gonkā būsim vājāki salīdzinājumā ar to, ja považnijs būtu karavacka vietā
nebusim, jo Mad Max bus 15. numurs. Tachu sezona, es uzskatu, jau ir beigusies mums

     [+] [-]

, 2010-08-19 16:19, pirms 14 gadiem
в пух и прах "Marmu"

     [+] [-]

, 2010-08-20 09:32, pirms 14 gadiem
Nauris Mackevičs rakstīja: gjedem trauma vēl pirms sezonas, nekur nebrauca šogad praktiski, nieminens tika ņemts kā rezervists, mesjoncs neattaisnoja cerības, považnijs būs ierindā, ja būs nepieciešamība.
Neuzskatu, ka šajā gonkā būsim vājāki salīdzinājumā ar to, ja považnijs būtu karavacka vietā
Tu nu gan, Považniju ar Karavacki salīdzināji!!!!! Ja nav redzētas gonkas, tad apskaties viņu reitingus.