Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" uz pēdējo kauju bez brāļiem Lagutām

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" uz pēdējo kauju bez brāļiem Lagutām
Pāvels Mesjoncs
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Uz svētdienas Polijas 1. spīdveja līgas noslēdzošo sacīksti Daugavpils "Lokomotīve" dosies bez vairākiem komandas līderiem, tajā skaitā ierindā nebūs arī brāļu Artjoma un Grigorija Lagutas.

Polijas 1. spīdveja līga savu loģisko noslēgumu sagaidīs jau šajā nedēļas nogalē, kad tiks aizvadītas visas pēdējās kārtas cīņas. Jau tagad zināms, ka uz Ekstralīgu iekļūs Zešuvas "Marma", kas sev priekšlaicīgi nodrošinājusi pirmo vietu, bet līgu zemāk kritīs Ungārijas klubs "Miskolc". Latvijas publika aizrautīgi turpina sekot Daugavpils "Lokomotīves" sniegumam, jo pēdējā kārtā ir iespēja izraut otro vietu, kas dos iespēju cīnīties par iekļūšanu Ekstralīgā.

Lai to paveiktu, daugavpiliešiem pēdējās sacīkstēs viesos jāņem punkti pret Žešuvas "Marma". Nebūt ne vieglākais uzdevums, ko vēl vairāk sarežģīs Daugavpils kluba izvēlētais sastāvs noslēguma cīņai. Uz Žešuvu, ticot komandas iepriekšpieteikumam, nedosies Grigorijs un Artjoms Lagutas, kā arī Vadims Tarasenko. Šo braucēju iztrūkums nevar neietekmēt mūsu komandas sniegumu pret "Marmu", kura gaidāmajai cīņai gatavojas ar vislabāko sastāvu: Mikaels Makss, Kriss Hariss, Rafals Okoņevskis, Macejs Kucjapa, Lī Ričardsons, Davids Lamparts.

"Lokomotīve" sezonu noslēgs ar Leonīdu Pauru, Pāvelu Mesjoncu, Kjastu Puodžuku, Romānu Považniju, Vjačeslavu Girucki un Maksimu Bogdanovu. "Lokomotīves" vadības lēmums nevest uz Žešuvu labāko sastāvu, principā, ir saprotams, jo pat otrā vieta mums varētu negarantēt cīņu par iekļūšanu Ekstralīgā, jo mūsu komandas rindās būtu jābūt vismaz trīs poļiem (tā paredz Polijas līgas reglaments), taču tādu mums nav.

Kaut arī "Lokomotīve" jau aizsūtījusi oficiālu vēstuli ar lūgumu veikt izņēmumu, tas ir, ka mūsu komandā nebūtu jābūt obligātajiem trīs poļiem, atbildes reakcijas no Polijas puses nav nekādas. Braukšana ar labāko sastāvu uz Žešuvu prasītu papildus līdzekļus, kuru klubam jau tāpat ir ļoti maz. Vai iepriekšminētā argumentācija patiešām ir galvenais iemesls šādai sastāva izvēlei, paliek tikai minējums, jo kluba oficiālais pamatojums nav zināms. Komandu sastāvi gan joprojām var mainīties.

"Lokomotīve" ar "Marmu" tiksies svētdien, 26. septembrī.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 17:20, pirms 14 gadiem
Ta te jau sen viss skaidrs-''Lokomotīves'' vadība negrib mēģināt iekļūt ekstralīgā.Tikai nezinu zemtekstu šai negribēšanai.Varbūt dalībai ekstraligā baigais piķis nepieciešams,kas nav iespējams sagādāt?

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 18:00, pirms 14 gadiem
Man arī ir sajūta, ka Lokomotīve vadība negrib tikt ekstralīgā.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 18:31, pirms 14 gadiem
unkass rakstīja: Ta te jau sen viss skaidrs-''Lokomotīves'' vadība negrib mēģināt iekļūt ekstralīgā.Tikai nezinu zemtekstu šai negribēšanai.Varbūt dalībai ekstraligā baigais piķis nepieciešams,kas nav iespējams sagādāt?
Tas jau nav iemesls speciāli zaudēt. Arī pagājušo sezio nebiaj naudas ekstralīgai, bet tiak izcīnīta otrā vieta, vienkaŗši atsakoties no cīņas par iekļūšanu elitē. Drīzāk, ka tiešām naudas ir tik maz, ka ar šiku sastāvu braukt nevar.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 19:05, pirms 14 gadiem
unkass rakstīja: Ta te jau sen viss skaidrs-''Lokomotīves'' vadība negrib mēģināt iekļūt ekstralīgā.Tikai nezinu zemtekstu šai negribēšanai.Varbūt dalībai ekstraligā baigais piķis nepieciešams,kas nav iespējams sagādāt?
nu negribēšana visdrīzāk slēpjas tajā, ka komandā tad vajadzēs poļus un poļu juniorus!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 19:30, pirms 14 gadiem
arveiC rakstīja: nu negribēšana visdrīzāk slēpjas tajā, ka komandā tad vajadzēs poļus un poļu juniorus!
Nu tā ir negribēšana startēt ekstralīgā, bet tas jau neliedz cīnīties par otro vietu, jo no startēšanas var vienkārši atteikties, ja nav vēlēšanaās vai iespēju

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 21:27, pirms 14 gadiem
a123 rakstīja: Nu tā ir negribēšana startēt ekstralīgā, bet tas jau neliedz cīnīties par otro vietu, jo no startēšanas var vienkārši atteikties, ja nav vēlēšanaās vai iespēju
to mēs jau sapratām no tava pirmā komentāra.

     [+] [-]

, 2010-09-23 01:24, pirms 14 gadiem
Mnde,nu ko tei pateikt,slikti,man jau piemeram zaj.. katru gadu skatites uz tiem pashiem pretiniekiem,bet nu ko darit....