Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevs un "Zlata Prilba" tuvojas līderim

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevs un "Zlata Prilba" tuvojas līderim
Andžejs Ļebedevs

Čehijas spīdveja komandu čempionātā pisma pēdējā posma sacensībām uz titulu pretendē trīs komandas - tajā skaitā arī Andžeja Ļebedeva pārstāvētā "Zlata Prilba Pardubice".

Ekstralīgas 3. posma sacensībās Pardubicē mājinieki sakrāja 33 punktus un uzvarēja. 31 punktu ieguva Prāgas "Marketa", 28 punkti - AK "Slany" un 27 punkti - Liberecas SC INTERTEAM. Liberecas komandas sastāvā šajā posmā brauca jaunais britu talants Deniels Bjūlijs un atveda 11 punktus. Vaiurāk bija tikai Vāclavam Milikam (14) no pardubices komandas un polim Jakubam Jamrugam no AK "Slany". Mums zinājam ukrainim Marko Ļevišinam - 7 punkti 4 braucienos.

Andžejam Ļebedevam - 9 punkti 4 braucienos - divas pirmās, viena otrā un viena trešā vieta braucienos. Vēl vienā braucienā daugavpilietis izstājās motocikla defekta dēļ.

Pirms pēdējā posma "Marketa" ir 10 punkti, Pardubices "Zlata Prilba" - 9, AK "Alany" - 8 un Liberecas komandai - 3 punkti. Andžejs Ļebedevs komandas sastāvā trīs reizes jau ir bijis Zviedrijas čempions, viņš ir bijis Vācijas čempions, bet vai tagad kļūs arī par Čehijas čempionu?