Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" pirms izšķirošajām sacīkstēm trešajā vietā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" pirms izšķirošajām sacīkstēm trešajā vietā
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Aizvadītas visas pārceltās Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstes. Daugavpils "Lokomotīve" pirms izšķirošajām trīs kārtām ieņem trešo vietu. Divas no atlikušajās sacīkstēm tiks aizvadītas savā trekā, pie tam viena no tām jau šajā nedēļas nogalē.

Daugavpils "Lokomotīve" šosezon turpinājusi tradīciju, izcīnot uzvaras savā trekā, bet izbraukumā braucot diezgan neizteiksmīgi. Viesos pagaidām izcīnīta tikai viena uzvara, pie tam arī bonuspunkti (par uzvaru divu sacensību summā) tiek krāti reti. Tas gan nav liedzis daugavpiliešiem praktiski visu sezonu turēties tabulas galvgalī. Arī trīs kārtas pirms beigām tiek ieņemta cienījamā trešā vieta.

Uzreiz jāsaka, ka pārsvars pār sekotājiem nav liels, jo 4.-6. vieta atpaliek tikai par vienu punktu. Par laimi, septītā vieta atpaliek piecus punktus. Ļoti svarīgi nosargāt vietu labāko sešiniekā, jo tad mūsu komanda varēs turpināt cīņu par medaļām, bet vājākās divas komandas cīnīsies par vietas saglabāšanu 1. līgā.

Jau svētdien mūsu komanda tiksies ar Pozņanas "PSŽ", kas atpaliek tikai par punktu. Ļoti svarīgi būs ne tikai uzvarēt, bet iegūt arī bonuspunktu. Lai to paveiktu, būs jāuzvar ar 15 punktu pārsvaru. Vēl mūsu komandai savā trekā būs jāsacenšas ar Tarnovas "Unia" (26. jūlijs), kā arī izbraukumā ar Grudzjoncas "GTŽ" (2. augusts). Uzvaras savā trekā garantēs vietu labāko sešiniekā.

Polijas 1. spīdveja līga:

VietaKomandaSacīkstesPunkti
1.Unia Tarnów ŻSSA1124
2.Marma Stal Rzeszów1115
3.SK Lokomotīve1113
4.Start Gniezno1112
5.RKM ROW Rybnik1112
6.PSŻ Poznań1112
7.KM Ostrów Wlkp.118
8.GTŻ Grudziądz118

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja