Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Sestdien "Lokomotīve" novājinātā sastāvā startēs Eiropas čempionvienību kausa pusfinālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sestdien "Lokomotīve" novājinātā sastāvā startēs Eiropas čempionvienību kausa pusfinālā
Leonīds Paura stumj savu braucamo
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Sestdien Ukrainas pilsētā Rovno Daugavpils "Lokomotīve" cīnīsies par iekļūšanu Eiropas spīdveja klubu čempionu kausa izcīņas pusfinālā. Mūsu komanda startēs ļoti savdabīgā sastāvā.

Eiropas spīdveja klubu čempionu kausa izcīņa ne tuvu nav tas prestižākais turnīrs, tādēļ arī Daugavpils "Lokomotīve" šīm sacīkstēm deleģējusi ļoti vāju sastāvu, pie tam daudzos tas pat var radīt izbrīnu, jo no ierastajiem braucējiem tur būs tikai divi - Vjačeslavs Giruckis un Leonīds Paura.

Ja Giruckis vēl regulāri startē "Lokomotīve" rindās, Leonīds Paura šosezon manīts praktiski tikai mājas sacīkstēs, ar īpaši spožiem rezultātiem neizceļoties. Mūsu braucējiem palīgā Ukrainas trekā dosies divi leģionāri, kuri šosezon ar mūsu komandu nav bijuši saistīti nekādi - Roberts Mikolaičaks un Martins Novačiks.

Iemesls tik savdabīgam sastāvam bijis pavisam vienkāršs - 19. jūlijā mūsu komandai jāaizvada smagas un svarīgas sacīkstes pret Pozņanas "PSŽ", pie tam Krievijas izlases sastāvā 18. jūlijā startēs vēl divi mūsu braucēji - Grigorijs Laguta un Romāns Považnijs.

Ukrainā mūsu komanda sacentīsies ar diviem Ukrainas klubiem, kā arī ar vienu Ungārijas. Lai iekļūtu finālā būs jāieņem vismaz otrā vieta. Domājams, ka izredzes mūsu braucējiem būs arī šādā sastāvā.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja