Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

A.Laguta ceturtais Eiropas junioru čempionātā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

A.Laguta ceturtais Eiropas junioru čempionātā
Grigorijs un Artjoms Lagutas
Foto: SCANPIX SWEDEN

Veiksmīgi vakar Eiropas junioru čempionātā nostartējis Daugavpils "Lokomotīve" spīdvejists Artjoms Laguta, kurš bija tuvu medaļai, taču beigās palika ceturtajā vietā. Jevgēņijs Karavackis ieņēma desmito vietu.

Vakar divi "Lokomotīve" braucēji - Jevgēņijs Karavackis un Artjoms Laguta cīnījās par Eiropas junioru čempionāta medaļām. Artjoms jau pirms sacensībām tika uzskatīts par pretendentu uz medaļām, bet Karavackim galvenais bija parādīt labu sniegumu.

Artjoms ļoti veiksmīgi uzsāka finālsacīkstes, divos braucienos pēc kārtas izcīnot uzvaras, bet Karavackim pēc trīs braucienu sērijas (kopā jāveic pieci) bija tikai viens punkts, tādējādi arī vieta tabulas lejasgalā. Par laimi, beigas viņš aizvadīja lieliski, iegūstot piecus no sešiem iespējamajiem punktiem, kas viņam beigās deva desmito vietu.

Artjoms Laguta turpināja braukt veiksmīgi, kopumā tiekot pie 13 punktiem, kas viņam deva dalītu otro vietu, tādējādi bija jāpiedalās pārbraucienā ar vēl diviem konkurentiem, lai noskaidrotu, kurš ieņems otro, trešo un ceturto vietu. Diemžēl Lagutam šis brauciens neizdevās, tādēļ beigās nācās samierināties ar ceturto vietu. Kopumā gan viņa starts jāvērtē ļoti atzinīgi.

Par čempionu ar 14 punktiem kļuva polis Pržemislavs Pavļickis.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja