Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Puodžuka un Bogdanova starti atcelti

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Puodžuka un Bogdanova starti atcelti
Kjasts Puodžuks
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Šodien bija paredzēts aizvadīt vairākas Zviedrijas otrās spēcīgākās spīdveja līgas sacīkstes, taču nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ tās visas tika atceltas, tādējādi uz starta nedevās ne Kjasts Puodžuks, ne Maksims Bogdanovs.

Šodien Kjastam Puodžukam bija jādebitē Zviedrijas spīdveja "Allsvenskan" līgā "Getingarna" sastāvā, taču diemžēl sacīkstes pret citu Stokholmas komandu "Hammarby" tika atceltas lietus dēļ. Cerēsim, ka Kjastam tiks dota iespēja arī kādās citās sacensībās. Atgādināsim, "Getingarna" ieņem pārliecinošu pēdējo vietu Zviedrijas otrajā spīdveja līgā.

Arī citam Latvijas braucējam Maksimam Bogdanovam, kurš nesen iekļuva "Grand Prix" kvalifikācijas finālā, šodien bija jāstartē šajā pašā līgā "Masarna" sastāvā, bet arī tur lietus dēļ nekas nenotika.

Atgādināsim, ka vakar Grigorijs Laguta "Elitserien" ieguva 12 punktus "Vastervik" sastāvā, bet tas neglāba komandu no zaudējuma.

Izmantotie resursi:
speedway.nu