Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" bez Klindta pret "Orzel"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" bez Klindta pret "Orzel"
Vjačeslavs Giruckis
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Nedaudz vairāk kā stunda atlikusi līdz brīdim, kad Polijas pilsētā Lodzā Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti sacentīsies ar vienu no vājākajām Polijas 1. spīdveja līgas komandām Lodzas "Orzel". Salīdzinājumā ar cīņu pret "Lotos", daugavpilieši būs praktiski labākajā sastāvā.

Duelim ar Lodzas klubu bija jānotiek jau maijā, taču tad pamatīgais lietus ieviesa savas korekcijas, kā rezultātā komandas savā starpā tiksies 10. jūnijā, bet jau pēc divām dienām arī atkārtoti, kad mačs notiks Daugavpilī.

Lodzas komanda ir no tām, pret kuru daugavpilieši varēja mierīgi pretendēt pat uz uzvaru izbraukumā, taču Maksima Bogdanova savainojums uz to vairs neliek raudzīties tik optimistiski. Lai nu kā, bet vismaz bonuspunktu vajadzētu iegūt. Pamati tam ir jāieliek jau izbraukumā.

Svētdien mūsu komanda Gdaņskā startēja ne tuvu ne labākajā sastāvā, un arī Lodzā iztrūks dānis Nikolajs Klindts (aizņemts Anglijas līgā), tomēr viņa zaudējums nebūs tik būtisks, ja atkal savā līmenī nobrauks Vjačeslavs Giruckis (pret "Lotos" pieci punkti, kas bija trešais rādītājs vienībā). Visi pārējie labākie būs ierindā. Starp viņiem arī lidojošais soms Jonass Kilmekorpi. Komandas galvenais treneris pēc mačiem Gdaņskā kritiskas piezīmes veltīja Kjastam Podžukam un Andžejam Ļebedevam, bet pārējie tika likti mierā, kā sacīt jāsaka, viņi nobrauca savā līmenī.

Lodzas vienībai šī gada sešās cīņās izdevies uzvarēt tikai vienu reizi. Komandas līdera lomu uzņēmies Mateušs Ščepaņjaks, kura galvenais palīgs bijis Daniels Jeļenevskis. Vēl varētu izcelt arī zviedru Linusu Sundstrēmu, poli Rafalu Trojanovski, bet neviens no viņiem nav augstākā mēroga zvaigzne, pie tam nemaz nav pieteikti startam pret daugavpiliešiem. Interesanti būs pavērot, ko iespēs vācietis Kristians Hefenbroks, kurš savulaik startējis "Lokomotīves" rindās. Pēdējais piegājiens viņam gan bija gaužām neveiksmīgs. Sacensību sākums piektdien 18:00, bet Daugavpilī cīņa sāksies par divām stundām agrāk.

Lokomotīves sastāvs: Podžuks, Giruckis, Považnijs, Kilmekorpi, Ļebedevs, Bogdanovs, Tarasenko
"Orzel": Jeļeņevskis, Hefenbroks, Jankovskis, Rempala, Ščepaņjaks, Osmuļskis.

     [+] [-]

, 2011-06-08 16:43, pirms 13 gadiem
Viņš ir pārāk mīksts,lai spētu kaut ko vairāk,domāju viņa dienas spidvejā ir skaitītas,nevadzēs ilgi gaidīt,tikai divas dienas.