Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevs un Kolodinskis šovakar sacentīsies spīdveja "Grand Prix" Biķerniekos

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ļebedevs un Kolodinskis šovakar sacentīsies spīdveja "Grand Prix" Biķerniekos
Andžejs Ļebedevs. Foto: FIM Speedway Grand Prix of Latvia

LETA. Šodien Biķernieku trasē Rīgā norisināsies pasaules spīdveja čempionāta jeb "Grand Prix" devītais posms, kurā Latviju pārstāvēs Andžejs Ļebedevs un Daniils Kolodinskis.

Kvalifikācijas braucieni sāksies plkst. 15, bet sacīkstes - plkst. 19, sacensības tiešraidē translējot televīzijas kanālam "Go3 Sport 2".

Latviju "Grand Prix" sacensībās pārstāvēs Andžejs Ļebedevs un Daniils Kolodinskis, kuram ir piešķirts šī posma īpašais ielūgums, bet kā rezervisti Latvijas "Grand Prix" ir pieteikti vēl divi Latvijas sportisti - Francis Gusts un Ričards Ansviesulis.

Pēc astoņiem posmiem čempionāta kopvērtējuma līderis ar 121 punktu ir polis Bartošs Zmarzliks, pa 106 punktiem ir zviedram Fredrikam Lindgrēnam un britu spīdvejistam Robertam Lambertam, bet Ļebedevs ar 51 punktu ieņem desmito vietu.

Ļebedevs meistarsacīkstēs startē ar īpašo ielūgumu. Viņš ir pirmais Latvijas spīdveja braucējs, kurš iekļauts 15 braucēju pamatsastāvā un var piedalīties visos posmos.

Šī gada kalendārā ir iekļauti 11 "Grand Prix" posmi. Nākamais posms notiks 14.septembrī Dānijas trasē Vojensā.

Ļebedevs kā "Grand Prix" 2023. gada sezonas pirmais rezervists startēja sezonas piecos pēdējos "Grand Prix" posmos, ar 30 punktiem kopvērtējumā ieņemot 16. vietu.

Rīgā Starptautiskās Motosporta federācijas (FIM) pasaules spīdveja čempionāta posms norisināsies otro gadu pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2024-09-07 15:36, pirms nedēļas
To govs3 ar karstu dzelzi iznīdēt!!!

     [+] [-]

, 2024-09-07 17:53, pirms nedēļas
Neviens jau nav vainīgs ka es bomzis un nevari atļauties 5€ mēnesī😆 jeb 3.99 bija no galvas nepateikšu, tad jāskatās rēķins. Nu extra sports 13 ar kapeikām tur jā var piekrist ka bišk pa sālītu.

     [+] [-]

, 2024-09-07 20:24, pirms nedēļas
Būs jautri