Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" tieksies pēc vēl vienas uzvaras

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" tieksies pēc vēl vienas uzvaras
Grigorijs Laguta (centrā)
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Šovakar Polijas pilsētā Žešuvā Daugavpils "Lokomotīve" spīdvejisti Polijas 1. spīdveja līgā sacentīsies ar saviem tuvākajiem sekotājiem "Marma". Savā trekā mūsu komanda uzvarēja pārliecinoši, tādēļ ir labas iespējas iegūt vismaz bonuspunktu.

Daugavpils "Lokomotīve" pēc neizteiksmīgā starta (divi zaudējumi trīs sacīkstēs) pamazām sāk uzņemt apgriezienus Polijas 1. spīdveja līgā, jau ilgāku laiku atrodoties otrajā vietā. Jāpiemin, ka jau trīs sacīkstes pēc kārtas mūsējie palikuši nepārspēti, pie tam pirmo reizi šosezon izdevās uzvarēt arī izbraukumā.

Šodien mūsu spīdvejisti centīsies turpināt uzvaru sēriju, taču pret Žešuvas "Marma" noteikti neklāsies viegli, jo šī ir ļoti spēcīga komanda, kura no "Lokomotīves" atpaliek tikai vienu punktu, pie tam aizvadījusi par divām sacīkstēm mazāk.

Lai arī savā trekā Daugavpils komanda pretiniekiem neatstāja nekādus variantus uz panākumu (63:28), viesos būs grūti. Jāņem vērā arī tas, ka "Marma" savā trekā ne reizi nav zaudējusi. Nedrīkst aizmirst to, ka abas komandas šodien nebūs tajā labākajā sastāvā, jo vienlaicīgi notiek arī Eiropas čempionāta pusfinālsacīkstes. "Lokomotīve" iztiks bez Jevgēņija Karavacka, Kristiana Hefenbroka, kā arī Romāna Považnija (varētu šodien tomēr startēt Žešuvā). Mājiniekiem savukārt nebūs brāļu Drimlu.

Mūsu komandā noteikti redzēsim brāļus Lagutas, vakardienas varoni Maksimu Bogdanovu, Vjačeslavu Girucki, Kjastu Puodžuku, pieredzējušo Andreju Koroļovu, kā arī krievu Danilu Ivanovu. No pretinieku braucējiem noteikti jāizceļ Pāvels Mesjoncs, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Daugavpils komandu, tāpat arī Maceju Kucjapu, Kameronu Vūdvordu, Davidu Stahiru, kā arī Mikaelu Maksu.

Sacīkstes sākums 20:00 pēc Latvijas laika.

Polijas 1. spīdveja līga:

VietaKomandaSacīkstesPunkti
1.Unia Tarnów ŻSSA818
2.SK Lokomotīve1013
3.Marma Stal Rzeszów812
4.Start Gniezno1010
5.RKM ROW Rybnik109
6.PSŻ Poznań109
7.KM Ostrów Wlkp.108
8.GTŻ Grudziądz108

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

     [+] [-]

, 2009-07-05 15:21, pirms 15 gadiem
Lai izdodas!