Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Minirallijam "Gulbis" pieteikušās jau vairāk par 80 ekipāžām

Juris Grīns
Juris Grīns

Minirallijam "Gulbis" pieteikušās jau vairāk par 80 ekipāžām
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Vēl tikai līdz piektdienai, 31.maijam, turpināsies pieteikšanās dalībai minirallijā "Gulbis".  8. jūnijā tiks dots starts šīs sezonas pirmajam ERST Finance minirallija seriāla sacensībām, un šobrīd Gulbenes puses ātrumposmos plāno doties jau vairāk nekā 80 ekipāžas.

Vēl tikai līdz piektdienai, 31.maijam,  ir iespējams pieteikties dalībai minirallijā “Gulbis”.  8.jūnijā tiks dots starts šīs sezonas pirmajam ERST Finance minirallija seriāla sacensībām, un šobrīd Gulbenes puses ātrumposmos plāno doties jau vairāk nekā 80 ekipāžas.

Minirallija centra Kļavu ielā 30 sacensību dalībnieki tiks gaidītas 8.jūnijā jau no agra rīta. Pēc administratīvās un tehniskās pārbaudes un maršruta dokumentu saņemšanas, sportisti iepazīsies ar trasi, lai pusdienlaikā  dotos cīņā par sekundēm sešos ātrumposmos.

Ātrākie un veiksmīgākie “Gulbja” dalībnieki uzvaru svinēs tās pašas dienas vakarā Gulbenes centrālajā skvērā.

Kuplākais braucēju skaits šobrīd  gatavojas startam 2WD Rookie ieskaitē un  brauks ar vientilta piedziņas automašīnām. Lielai daļai no viņiem tieši “Gulbis” būs pašas pirmās minirallija sacensības.

Savukārt jauniešus no 18 līdz 23 gadiem bez iepriekšējas pieredzes gaida šī gada minirallija sezonas jaunums – Studentu klase, kur par konkurenci priecāsies šobrīd trīs pieteikušās ekipāžas. Jāpiemin, ka šajā klasē, lai padarītu pirmos soļus autosportā tās pārstāvjiem pieejamākus, ir samazināta dalības maksa.

Tāpat ekipāžas var pieteikt savas izveidotās komandas dalībai arī komandu vērtējumā.

Pieteikšanās minirallijam “Gulbis 2024” notiek interneta vietnē www.minirallijs.lv, šeit var atrast arī jau pieteikušos dalībnieku sarakstu, kā arī visus sacensību dokumentus.

Pieteiktie dalībnieki: https://minirallijs.lv/registracija/

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova
Minirallija "Gulbis 2024" preses sekretāre