Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sezona startēs ar miniralliju "Gulbis"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sezona startēs ar miniralliju "Gulbis"
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Nu jau tradicionāli minirallija sezona tiek atklāta ar sacensībām "Gulbis", un arī šogad tas 8. jūnijā norisināsies Gulbenes apkārtnes ceļos.

Kopā dalībniekiem būs iespēja mēroties spēkiem sešos grunts ātrumposmos, kuru kopējais garums pārsniegs 23 km un kopējais minirallija trases garums būs 176 km.

Sacensību vadītājs Jānis Sniedzāns: “Lielākā daļa “Gulbja” ātrumposmu minirallija dalībniekiem būs pazīstami no iepriekšējiem gadiem, tomēr esam ierastajā trasē veikuši arī izmaiņas.”

ERST Finance minirallija “Gulbis” centrs būs izvietots Gulbenē, Kļavu ielā 30. 8.jūnija rīta pusē dalībnieki veiks nepieciešamās administratīvās un tehniskās pārbaudes, kā arī iepazīsies ar trasi. Uzreiz pēc “Gulbja” atklāšanas 13:00, ekipāžas dosies ātrumposmos un dienas noslēgumā sacensību uzvarētāji tiks sveikti apbalvošanas ceremonijā, kas norisināsies Gulbenes centrālajā skvērā.

Pieteikšanās minirallijam “Gulbis 2024” notiek interneta vietnē Minirallijs – 2024. gada Latvijas kausa..., turpat var iepazīties arī ar visiem sacensību dokumentiem.

Šogad jau esošās ieskaites grupas papildina jaunizveidotā “Studentu” klase. Te par samazinātu dalības maksu savus spēkus trasē ar vientilta piedziņas automašīnām varēs izmēģināt jaunieši vecumā no 18-23 gadiem bez iepriekšējas pieredzes autosportā.

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova
Minirallija "Gulbis 2024" preses sekretāre