Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"No Budget Racing" gatavojas pirmajam startam minirallijā

Juris Grīns
Juris Grīns

"No Budget Racing" gatavojas pirmajam startam minirallijā
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Minirallija dienas ietvaros, sākumā apgūstot teorētiskās zināšanas, kas nepieciešamas, lai piedalītos sacensībās, "No Budget Racing" projekta uzvarētāju ekipāžai Ričardam Gothardsonam un Ralfam Runcim bija iespēja arī vairākas reizes nobraukt grants seguma treniņu ātrumposmu Ropažu pusē.

Projekta idejas autors Kristaps Skuja ir patīkami pārsteigts par ekipāžas savstarpējo sadarbību. “Prieks, ka ar katru nākamo treniņa braucienu puiši uzlaboja savu rezultātu. Paši ļoti daudz analizēja savas kļūdas, varēja redzēt, ka viņiem tas ļoti interesē un ka Ričards un Ralfs grib izdarīt visu, kas ir viņu spēkos, lai sasniegtu labāku rezultātu.”

Ričards Gothardsons: “Centos būt mierīgs, īpaši pirmajos braucienos, kad vajadzēja saprast, ko spēj mašīna un es pats. Beidzamajos braucienos jutos jau drošāk un arī laiki bija labāki. Emocijas, esot pie sporta auto stūres ir fantastiskas, un ar nepacietību gaidu mūsu pirmo miniralliju. Galvenais būs nedabūt sodus un tikt līdz finišam, bet, protams, gribas arī rezultātu.”

Ekipāžas stūrmanis Ralfs Runcis novērtē semināra teorētiskajā daļā iegūtās zināšanas un uzskata, ka tās būs neatsveramas, startējot sacensībās. “Uzskatu, ka pirmajai reizei gāja labi, bet ir daudz kas, pie kā piestrādāt. Centīsimies sacensībās parādīt sevi no labākās puses!”

Savukārt “No Budget Racing” otrās un trešās vietas ieguvēji Agris Blodziņš un Inguss Vilemsons 25.maijā izbaudīja Kārļa Nebara sarūpēto balvu – dalību ar BMW automašīnu Smiltenē notiekošajā Latvijas autosprinta kausa 2.posmā.

Kārlis Nebars atzīst, ka Smiltenes “Tepera” trasē tika aizvadīta gara, karsta un aizraujoša diena. “Abos braucējos ir jūtams potenciāls. Agrim sanāca labi, varēja just, ka ir iepriekšēja pieredze ar aizmugures piedziņu. Inguss līdz šim ar aizmugures piedziņas auto nebija braucis, tomēr jau trešajā braucienā parādīja labu sniegumu. Cerams, ka puišiem izdosies turpināt iesākto!”

Agris Blodziņš saka paldies Kārlim Nebaram par iespēju un atbalstu un atzīst, ka “āķis ir lūpā un jāsāk domāt par braukšanu arī citur, jo šobrīd izskatās, ka ne tikai patīk, bet kaut kas arī sanāk.”

Inguss Vilemsons: “Diena izdevusies. No nezināšanas par reģistrāciju un pierašanas pie aizmugures piedziņas auto līdz iespaidīgam progresam dienas beigās, un sapnītis piedalīties autosprintos ir iesācies.”

Jau pavisam drīz, 8. jūnijā, startē minirallija sezona un jaunizveidotā “Studentu” klase, kurā startēs Ričards Gothardsons ar Ralfu Runci un ”Zelta raķeti”, ir lieliska iespēja jauniešiem bez iepriekšējas pieredzes autosportā izmēģināt savus spēkus sacensībās, pie tam par samazinātu dalības maksu.

Visi, kas vēlas piedalīties projekta īstenošanā, tiek aicināti sazināties ar “No Budget Racing” un pievienoties atbalstītājiem- Džeka Riepas, Inovahouse, Ledakcijas, Goldingen Auto, Jekabsons Garage, Dekors RD, ERST Finance, Eurowag, Stikelyz, Hrc dyno, SIA Emi St, Blast, 333 trase, Avota ūdens “Svētavots”, Milwaukee, Gitana, Biovide, 4rati.lv, Emīls Blūms, Kārlis Nebars, Māris Millers.

Informāciju sagatavoja:
Dace Janova
www.4rati.lv

     [+] [-]

, 2024-05-28 18:12, pirms 4 nedēļām
Timbertrucks gailis...