Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ūdrim trešā vieta Lietuvas autokrosā, Mesters saņem sodu un zaudē pjedestālu

Juris Grīns
Juris Grīns

Ūdrim trešā vieta Lietuvas autokrosā, Mesters saņem sodu un zaudē pjedestālu
Foto: Facebook.com/emsportzemaitija

Latvijas autokrosa braucēji aizvadījuši Lietuvas čempionāta pirmo posmu Šakjai trasē. Dāvis Ūdris "Super 1600" klasē sasniedza trešo vietu, Dainis Zemnieks uzvarēja "Super 1600 B" klasē.

"Super 1600" klasē Latvijas čempionāta līderis Ūdris dienas gaitā turējās līderu pulkā, finālā sasniedzot trešo pozīciju. Astoņu dalībnieku konkurencē uzvaru guva Karolis Petreiķis, bet otrais bija Mants Laskovs.

11 dalībnieku konkurencē "Super 2000" klasē Raivis Grigorovičs sasniedza astoto vietu. Fināls klasei izvērtās notikumiem bagāts un gana skarbs daudzo sadursmju un cīņu dēļ. Tajās cieta arī Grigoroviča auto, un Raivis bija spiests izstāties.

"Super 2000 B" klasē startēja Juris Mesters. Pēc cienījamas kvalifikācijas viņš finālā finišēja otrajā vietā. Taču pēc brauciena tika saņemts sods par konkurenta sagriešanu, kas Juri nogādāja uz piekto vietu.

"Super 1600 B" klasē Dainis Zemnieks pārliecinoši guva uzvaru, tuvāko sekotāju pārspējot par vairāk nekā četrām sekundēm."Yaris Cup" klasē jaunā Katrīna Kleščevska četru dalībnieku konkurencē pretendēja uz vietu trijniekā, taču finālbraucienā nevarēja iziet uz starta, paliekot ceturtā.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv