Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Darbu sākusi jaunā LAF Krosa komisijas padome

Juris Grīns
Juris Grīns

Darbu sākusi jaunā LAF Krosa komisijas padome
Foto: AXLatvia

Sestdien aizvadīta LAF Krosa komisijas biedru sapulce, kurā ievēlēta jauna komisijas vadītāja Anete Luīze Drevinska un viņas izveidotā biedru komanda.

Biedru sapulce pēdējā brīdī un ar grūtībām sasniedza nepieciešamo kvorumu, lai būtu lemttiesīga. Taču galvenais visu komisijas biedru uzdevums – ievēlēt jaunu vadītāju un padomi – tika izpildīts, un jaunā komanda var uzsākt savu darbu.

Anetes Drevinskas komandu veido Jānis Kozlovskis (autokross), Māris Breicis (rallijkross), Viesturs Saukāns (Folkreiss), Markuss Jākobsons (tiesnešu darbs), Edgars Indrikovs un Ritvars Zobens (abi – tehniskais dienests). Sastāvs ievērojami mainījies un kļuvis gados jaunāks, tikai Kozlovskim un Saukānam ir līdzšinējā pieredze komisijas darbā. Taču visi jaunā sastāva pārstāvji ir ar ievērojamu pieredzi savās jomās.

Drevinskas komanda nomaina iepriekšējos četros gados strādājušo Reiņa Lilienšteina komandu, un sola turpināt aizejošās padomes iesāktos darbus.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv