Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rīt startē priekšpēdējais IRC rallija posms

Rīt startē priekšpēdējais IRC rallija posms
Jans Kopeckis
Foto: www.ircseries.com

Jau rīt Itālijā tiks dots starts International rally chalange (IRC) rallija priekšpēdējam posmam, kurā kopumā uz starta izies 125 ekipāžas.

Arī Itālijā pilotiem sava meistarība būs jāapliecina uz asfalta, kur divu dienu laikā sportisti veiks deviņus ātrumposmus, kas kopā sastādīs 201 kilometru. Jāatzīmē, ka rītdienas pēdējais posms būs 44 kilometrus garš, kas būs īsts pārbaudījums pat rūdītiem meistariem.

Šajā rallijā bez jau ierastajiem braucējiem šoreiz startēs beļģu autosportists Fransuā Duvāls, kura rīcībā būs ''Abarth Grande Punto S2000'' automašīna. Bez kopvērtējuma līdera Krisa Mīikes šajā rallijā vēl brauks Juha Hanunens, Jans Kopeckis, Fredijs Loiks, Gajs Vilkss un daudzi citi spēcīgi dalībnieki.

Līdz IRC rallija sezonas beigām atlikuši divi posmi. Arī uz uzvaru kopvērtējumā pretendē divi piloti – Mīke un Kopeckis. Pastāv iespēja, ka par uzvaru var iesaistīties arī Loiks, taču tad viņam jāuzvar abos atlikušajos rallijos un jācer uz savu galveno konkurentu neveiksmēm.

Dalībnieku saraksts šeit:

Kopvērtējums

VietaPilotsPunkti
1.K.Meeke50
2.J.Kopecky49
3.F.Loix32
4.G.Basso29

Izmantotie resursi:
ewrc.cz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja