Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Baldiņam neveiksmīgi sākas "RallyX" posms Zviedrijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Baldiņam neveiksmīgi sākas "RallyX" posms Zviedrijā
Ronalds Baldiņš. Foto: QNIGAN Rallycross Media

Pēdējais RallyX posms Zviedrijā, Strangnasas trasē neveiksmīgi sācies vienīgajam Latvijas braucējam Ronaldam Baldiņam. Pēc pirmās dienas 19 dalībnieku konkurencē Ronalds ir 18. vietā.

Pirmajā sacensību dienā tika aizvadītas trīs no četrām kvalifikācijas sērijām. Crosscar klases braucienos Baldiņš uzrādīja 14., 18. un 12. vietu.

Punktu izteiksmes ziņā rezultātu tabulas beigu daļā ir saspringta situācija, teorētiski iespējas tikt pusfinālos pastāv. Tā kā klasē startējuši 19 dalībnieki, vajadzētu būt izmantotai divu (nevis trīs) pusfinālu sistēmai. Līdz ar to Crosscar dalībniekiem jātiek top-12, lai startētu pusfinālos un cerētu uz finālu. Izcils rezultāts ceturtajā kvalifikācijā un konkurentu pozīciju kombinācijas Baldiņam vēl saglabā cerību uz pusfinālu.

Jāatzīmē, ka Ronalds tomēr ir vienīgais Latvijas pārstāvis šajā posmā. Dalībnieku sarakstā 2WD Open klasē pieteikts arī Raivis Galviņš, taču viņš sestdienu pavadīja Laitses trasē Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta posmā.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv