Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Nitišs finālā netiek, Baumanis uz pjedestāla "SuperCar" klasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Nitišs finālā netiek, Baumanis uz pjedestāla "SuperCar" klasē
Jānis Baumanis "SuperCar" klasē
Foto: Baumanis Motorsport

Aizvadot otrās sacensības "SuperCar" klasē šajā sezonā, trešo vietu guvis Jānis Baumanis, kurš Norvēģijā, Hellas trasē cīnījās Eiropas čempionāta ieskaitē. Tikmēr pasaules čempionāta dalībnieks Reinis Nitišs šoreiz finālā netika.

Jānis Baumanis, kurš startē "Team Hansen Talent Development" sastāvā, Eiropas rallijkrosa čempionāta posmā "SuperCar" klasē Norvēģijā ieņēma trešo vietu pēc kvalifikācijas kārtām, bet pusfinālā finišēja otrajā vietā.

Tas viņam garantēja vietu finālā, kur Baumanis vienubrīd bija atkritis uz beigām, tomēr apdzina vairākus konkurentus, finišējot trešajā vietā. Uzvaru finālā izcīnīja mājinieks Tomijs Rustads ("Volkswagen"), bet otro vietu ieņēma soms Joni-Peka Rajala ("Saab").

Jāatgādina, ka Jānis Baumanis ir Eiropas čempionāta līderis "Super 1600" klasē, bet paralēli šogad aizvada atsevišķus startus "SuperCar" klasē.

"Olsbergs MSE Ford" komandas braucējs Reinis Nitišs kvalifikācijas daļu svētdien noslēdza septītajā vietā. Pusfināla cīņā arī viņš bija atkritis uz beigām, taču aizcīnījās līdz ceturtajai pozīcijai, ar ko gan bija par maz, lai tiktu finālā.

Baumaņa komandas biedrs Timijs Hansens pasaules čempionāta posma finālā izcīnīja uzvaru, aiz sevis atstājot Davī Žanī un Robinu Larsonu.

Sezonas nākamais starts rallijkrosa braucējiem paredzēts 5. un 6. septembrī Francijā.

     [+] [-]

, 2015-08-23 17:56, pirms 9 gadiem
Apsveicu visu Baumaņu ģimeni ar pirmo Supercar kausu !!!

     [+] [-]

, 2015-08-23 20:38, pirms 9 gadiem
Prieks par Baumani. Rustada vieta ir PČ nevis EČ. Šajā posmā slikts video režisora darbs, jo daudz interesanti momenti palaisti garām, skatoties debesis un skatītāju ieņemtos kalnus. Nesaprotu, kāpēc vienmēr jārāda tālu atrāvies līderis, ja citi kontaktcīņās dala trasi.