Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Hanninens un Mīke piedzīvo smagas avārijas

Hanninens un Mīke piedzīvo smagas avārijas
Lūk, kāda izskatījās Krisa Mīkes
"Peugeot 207" automašīna pēc avārijas
Foto: www.motorsportforums.com

Šodien Montekarlo Intercontinental Rally Challenge (IRC) rallija trešās dienas pirmajā ātrumposmā smagu avāriju piedzīvojis Kriss Mīke. Tāpat arī pirmajā līkumā šodien avāriju piedzīvoja somu sportists Juho Hanninens.

Jau rakstījām, ka pēc Montekarlo Intercontinental Rally Challenge (IRC) rallija otrās dienas par līderi kļuva franču sportists Sebastiens Ogērs. Līdzšinējais līderis Juho Hanninens pēdējā posmā pārsita vienu riteni un no pārliecinošas pirmās vietas atkrita uz trešo. Vakar Haninens teica, ka šodien, rallija pēdējā dienā, darīs visu, lai atgūtu zaudēto. Taču, kā ziņo aculiecinieki, tad sportists šodienas pirmajā posmā jau pirmajā līkumā piedzīvoja avāriju un no rallija izstājās.

Nedaudz vēlāk no rallija izstājās Krisa Mīkes ekipāža, kuri netālu no starta uzmeta vairākus kūleņus, tādejādi spēcīgi sasitot automašīnu. Par laimi sportisti, izņemot šoku, šajā negadījumā nav cietuši. Pēc rallija otrās dienas viņi kopvērtējumā bija ceturtajā vietā.

Šodien Montekarlo Intercontinental Rally Challenge (IRC) rallijā sportistiem būs jāaizvada četri posmi, no kuriem visiem varēs sekot līdzi Eurosport un Eurosport2 kanālos, kā arī mājas lapā rtbf.be . Jāatzīmē, ka pēdējais posms sāksies īsi pēc pusnakts.

Izmantotie resursi:
acm.mc
blog.krismeeke.com

  +2 [+] [-]

, 2009-01-23 14:04, pirms 16 gadiem
Tas saucas visu vai neko!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-23 14:28, pirms 16 gadiem

  -2 [+] [-]

, 2009-01-23 19:31, pirms 16 gadiem
"Par laimi sportisti, izņemot šoku, šajā negadījumā nav cietuši."

nabaga šoks... ceru, ka drīz atveseļosies

     [+] [-]

, 2009-01-23 20:34, pirms 16 gadiem
Montekarlo ir jārēķinās ar slideniem ceļu posmiem

     [+] [-]

, 2009-01-24 22:08, pirms 16 gadiem
Gvidas rakstīja: "Par laimi sportisti, izņemot šoku, šajā negadījumā nav cietuši."

nabaga šoks... ceru, ka drīz atveseļosies
haha labs