Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Itālijas IRC rallijā uz starta izies 125 ekipāžas

Itālijas IRC rallijā uz starta izies 125 ekipāžas
IRC rallija čempions Kriss Mīke
Foto: www.rallybuzz.com

Kļuvis zināms galīgais Itālijas International rally chalange (IRC) rallija dalībnieku saraksts. Kopumā uz starta izies 125 ekipāžas, no kurām 24 piloti brauks ar S2000 automašīnām.

Jau ziņojām, ka šajā rallijā startēs beļģu autosportists Fransuā Duvāls, kurš Beļģijā, Ipras rallijā, jau pirmajā posmā lielā ātrumā izlidoja no trases un sasita savu automašīnu. Šoreiz sportists brauks ar ''Abarth Grande Punto S2000'' automašīnu. Pirmais Itālijas asfalta rallijā trasē dosies Juha Hanunens, bet otrais jau pieminētais Duvāls. Bez šiem sportistiem uz starta redzēsim gan Krisu Mēki, Janu Kopecki, Frediju Loiksu, Gaju Vilksu un daudzus citus spēcīgus dalībniekus.

Līdz IRC rallija sezonai atlikuši vairs tikai divi posmi, bet uz uzvaru kopvērtējumā pretendē divi piloti – Mīke un Kopeckis. Pastāv iespēja, ka par uzvaru var iesaistīties arī Loiks, taču tad viņam jāuzvar abos atlikušajos rallijos un jācer uz savu galveno konkurentu neveiksmēm.

Itālijas IRC rallijs sāksies 24.septembrī.

Dalībnieku saraksts šeit:

Kopvērtējums

VietaPilotsPunkti
1.K.Meeke50
2.J.Kopecky49
3.F.Loix32
4.G.Basso29

Izmantotie resursi:
ewrc.cz