Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mīke sajūsmā, ka IRC brauks vēl vairāk pilotu

Mīke sajūsmā, ka IRC brauks vēl vairāk pilotu
Kriss Mīke
Foto: www.ircseries.com

''Intercontinental Rally Challenge'' (IRC) seriāla pašreizējais čempions, Ziemeļīrijas pilots Kriss Mīke atzinis, ka jaunu un, galvenais, labu braucēju piedalīšanās IRC rallijam noteikti dos lielāku iespaidu un interesi no apkārtējo puses.

30 gadus vecais angļu pilots atbalsta to, ka šosezon turpmākajos IRC seriāla posmos piedalīsies vairāki braucēji, kuri ikdienā IRC nebrauc. Kā zināms, pirmajā posmā Montekralo startēja tādi piloti kā Miko Hirvonens (izcīnīja uzvaru), Sebastians Ožjē, Tonijs Gārdemaisters un F1 poļu pilots Roberts Kubica. Tāpat šosezon dalību vairākos posmos apstiprinājis arī jaunais norvēģis Andreass Mikelsens, šī gada Dakāras rallija vicečempions vieglo automašīnu klasē Nasers Al-Atijahs, jau pieminētais Gārdemaisters, čehs Martins Prokops un jaunais portugālis Bernardo Souza.

''IRC rallijam tie ir vienkārši lieliski jaunumi. Tas, ka būs vairāk braucēju un vēl vairāk dažādu automašīnu ir fantastiski. Zinu, ka Mikelsens (20) brauc ļoti ātri. Arī Nasers (Al-Atijahs, 39) būs ļoti spēcīgs un konkurētspējīgs, it īpaši Argentīnā. Brauks arī Martins Prokops, kurš ar ''Ford Fiesta S2000'' brauks trijos posmos. Pateicoties šim, domāju, ka mums ir garantēta vēl lielāka jautrība,'' priecīgs bija Mīke, kurš pērn, kļūstot par čempionu, uzvarēja četros no 11 posmiem, otro vietu izcīnīdams divas reizes.

Atgādināsim, ka pašreizējam IRC čempionam kļūdas dēļ, kā rezultātā avārija, pirmais šīs sezonas posms – Montekarlo rallijs - beidzās sacensību otrās dienas pirmajā dopā. Tobrīd viņš atradās 2. vietā, no līdera Hirvonena atpaliekot par 42 sekundēm.

Izmantotie resursi:
IRC Intercontinental Rally Challenge