Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Rally Liepāja" iegūst ģenerālsponsoru

Juris Grīns
Juris Grīns

"Rally Liepāja" iegūst ģenerālsponsoru
Raimonds Strokšs un Uldis Tatarčuks. Foto: Tet Rally Liepāja

Tehnoloģiju uzņēmums "Tet" un starptautisku autosporta sacensību rīkotājs "RA Events" vienojušies par sadarbību, apvienojot abu partneru idejas un resursus, tādējādi veicinot turpmāku FIA Eiropas rallija čempionāta (ERC) Latvijas posma sarīkošanas kvalitātes izaugsmi. Līdz ar "Tet" kļūšanu par rallija ģenerālsponsoru, turpmāk sacensību nosaukums būs "Tet Rally Liepāja". ERC posms Talsu un Dienvidkurzemes novadā, šogad notiks 1.-3. jūlijā.

“Kopš pirmās rallija sarīkošanas reizes 2013. gadā allaž esam meklējuši uzticamus partnerus, ar kuriem sadarboties, lai arvien nostiprinātu mūsu rīkotā rallija pozīcijas Eiropas rallija čempionāta apritē, kā arī arvien plašāk nestu Latvijas vārdu aiz mūsu valsts robežām. Ir patiess prieks, ka tieši rallija desmitās sarīkošanas reizes jubilejas gadā esam vienojušies par sadarbību ar tik spēcīgu partneri, kāds ir tehnoloģiju uzņēmums “Tet”, kas kļuvis par mūsu rallija ģenerālsponsoru un kura nosaukums nu būs iekļauts arī mūsu rallija nosaukumā – “Tet Rally Liepāja”. Šis ir ļoti nozīmīgs solis mūsu rallija attīstībā, kas, kopīgi strādājot, ļaus īstenot vairākas idejas, tādējādi vēl vairāk paaugstinot gan sacensību sarīkošanas kvalitāti, gan kopumā veicinot autorallija popularitāti Latvijā,” izsakās “RA Events” direktors Raimonds Strokšs.

“Vēlme izdarīt vairāk, nekad nepadoties un sasniegt vēl labākus rezultātus ir vienojošie elementi, kas mūs saista ar sportu. Un, lai sasniegtu izcilus rezultātus, ir nepieciešami uzticami partneri, kas domā līdzīgi, tāpēc esmu pārliecināts, ka sadarbībā ar “RA Events” Kurzemes ceļi būs veiksmīgi visām ekipāžām un ātrajiem spēkratiem, kas startēs “Tet Rally Liepāja” un, protams, šīs sacensības būs arī aizraujošs piedzīvojums visiem skatītājiem. Mūs saista kopīga tiekšanās pēc maksimāli augstākajiem rezultātiem, kas, cerams, jau tuvākajā nākotnē ļaus sasniegt vēl lielāku rallija un arī Liepājas reģiona atpazīstamību, jo kopā mēs varam vēl labāk un jaudīgāk,” saka “Tet” galvenais izpilddirektors un valdes priekšsēdētājs Uldis Tatarčuks.

FIA ERC piektais posms “Tet Rally” Liepāja šogad notiks 1.-3. jūlijā, un tā ātrumposmi norisināsies Talsu un Dienvidkurzemes novados. “Tet Rally Liepāja” ieejas biļetes iespējams iegādāties rallija oficiālajā interneta vietnē RALLY LIEPĀJA

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts
RA Evenets

     [+] [-]

, 2022-06-14 21:04, pirms 2 gadiem
a kad tad WRC būs Liepājā?