Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: "Par Biķernieku trasi man ir ļoti labas atmiņas"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Lēbs: "Par Biķernieku trasi man ir ļoti labas atmiņas"
Sebastjans Lēbs
Foto: Peugeot Sport

''Peugeot Sport'' komandas pilots, deviņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Lēbs pirms ''Neste World RX of Latvia'' posma atzinis, ka Biķernieku trase viņam patīk.

2016.gada ''Neste World RX of Latvia'' posmā Lēbs izcīnīja savu pirmo uzvaru Pasaules RX čempionātā. Jautāts, kādas ir sportista atmiņas par šo trasi, Lēbs atzīst, ka ''Savu pirmo Pasaules RX uzvaru izcīnīju 2016.gadā Rīgā, tāpēc šī vieta man ļoti patīk. Man ir labas atmiņas par šo trasi. Mēs testos šajā trasē parādījām labus rezultātus, un arī mūsu automašīna ''Peugeot 208 WRC Evo'' šajā trasē jutās ļoti labi, kas ir iepriecinoši. Ceru, ka mūsu komandu Rīgā sagaidīs labākas brīvdienas nekā Francijā,'' saka Sebastjans Lēbs.

Atgādināsim, ka Francijas RX posmā uzvaru svinēja zviedrs Johans Kristofersons, kamēr mājinieks Lēbs finišēja sestajā vietā. Tieši Lēbs kā pēdējais kvalificējās pusfinālam, uzreiz aiz sevis atstājot Jāni Baumani, kurš otro reizi šajā sezonā nespēja iekļūt pusfinālā.

Kā atzina komandas vadītājs Kenets Hansens, tad pirms ''Latvia RX'' posma komanda Francijā veica testus, kā arī rūpīgi analizēja Francijas RX posma rezultātus, lai tādējādi varētu uzlabot sniegumu atlikušajos posmos.

Čempionāta kopvērtējumā Lēbs ir sestais (151). Līderis ir Kristofersons (224). No trešās vietas Lēbu šķir deviņi punkti.

Izmantotie resursi:
media.peugeot-sport.com