Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Duvāls Vācijā aizvada testu braucienus (+video)

Duvāls Vācijā aizvada testu braucienus (+video)
Šāda izskatīsies Fransuā Duvāla automašīna Vācijas rallijā
Foto: www.rallybuzz.com

Beļģu rallija braucējs Fransuā Duvāls, lai labāk sagatavotos Vācijas WRC rallijam, Vācijā aizvadījis vienu dienu testu braucienus.

Jau ziņojām, ka Vācijas WRC rallijā ''Stobart'' vienības sastāvā mēs atkal varēsim redzēt beļģu rallija braucēju Fransuā Duvālu, kurš pirms neilga laika paziņoja, ka pamet WRC ralliju. Taču nesen Duvāls atrada nepieciešamos līdzekļus un vietu ''Stobart'' komandā gaidāmajā Vācijas rallijā.

''Esmu pagodināts, ka Malkolms Vilsons un ''M-Sport" man ir devuši iespēju startēt ''Stobart" komandā," iesāk Fransuā Duvāls. ''Pirms Vācijas posma noteikti aizvadīšu testus, tāpēc ceru, ka šajā rallijā man izdosies uzrādīt labu rezultātu. Vācijas rallijs ir ļoti skaists. Līdz šim šajā rallijā esmu uzrādījis labus rezultātus, tāpēc ar nepacietību gaidu šī gada Vācijas ralliju."

Lai labāk sagatavotos šim Vācijas rallijam, ''Ford'' komanda ir devusies uz Vāciju, lai aizvadītu sešu dienu testu braucienus. Vakar testos piedalījās arī Duvāls. ''Domāju, ka Duvāls ātri atgūs tādu ātrumu, kāds tas asfalta rallijā ir Miko Hirvonenam un Jari Mati Latvalam. Ja testi aizritēs labi un, ja viņš atgūs pārliecību, rezultātam ir jābūt labam,'' saka "Ford" komandas vadītājs Malkolms Vilsons.

Duvāls Vācijā aizvada testus