Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sirmacis pēc uzvaras Grieķijā saņem atzinīgus vārdus no Kolina Makreja tēva

Sirmacis pēc uzvaras Grieķijā saņem atzinīgus vārdus no Kolina Makreja tēva
Ralfs Sirmacis saņem Makreja balvu
Foto: Gregory Lenormand / DPPI

Pēc lieliskā panākuma Grieķijas Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmā Ralfs Sirmacis saņēmis uzslavas no Kolina Makreja tēva un rallija leģendas Džimija Makreja.

Jau ziņojām, ka SRT komandas ekipāža Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins, aizvadot debijas ralliju ar ''Škoda Fabia R5'' izcīnīja sensacionālu uzvaru Grieķijas ERČ rallijā, kas ir viens no smagākajiem un grūtākajiem rallijiem Eiropā. Lai arī pats pilots atzinis, ka būtu priecīgāks par šo panākumu, ja tas tiktu izcīnīts cīņā (Ralfa pārsvars finišā pār tuvāko sekotāju bija nepilnas trīs minūtes), tikmēr rallija leģendas Džimijs Makrejs slavēja 21 gadu veco Sirmaci.

''Kolins rallijā sāka braukt agri, tāpēc patīkami redzēt, ka daudzi jaunie braucēji arī izvēlas startēt starptautiskās rallija sacensībās. Tas, ko šajā smagajā Akropoles rallijā paveica 21 gadu vecais Sirmacis, ir fantastisks sasniegums. Esmu priecīgs, ka šo balvu šajā posmā izcīnīja tieši viņš,'' saka Makreja tēvs un rallija leģenda Džimijs Makrejs.

Pēc rallija noskaidrojās, tad Ralfs kļuvis par jaunāko uzvarētāju, kurš uzvarējis šajā slavenajā rallijā. Tāpat Sirmacis pēc šī rallija otro reizi karjerā saņēma prestižo Kolina Makreja balvu, kas parasti tiek pasniegta braucējam, kura ātrums, apņēmība, neatlaidība un cīņas spars ir atbilstošs rallija leģendas Makreja vērtībām.

Izmantotie resursi:
FIA ERC – European Rally Championship

     [+] [-]

, 2016-05-13 09:29, pirms 8 gadiem
Šis ir ļoti labs panākums - kamēr citi neizturēja spriedzi, Ralfs ar Artūru stabili nobrauca visu ralliju.
tagad galvenais, lai čuras nesaskrien galvā - tālu nav jāskatās, jo kaimiņvalstu braucēji pēc pirmās uzvaras vairāk pa grāvjiem un kokiem dzīvoja nekā brauca pa trasi.
Man gribētos, lai panākumi seko, kā arī šis ir tas laiks, kad arī finišēšana punktos ir panākums, jo debijas sezonā pagrūti uzvarēt, un rallijs atšķirībā no F1 (izņemot Monaco) kļūdas nepiedod.