Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

WRC komanda "M-Sport" prezentē jauno krāsojumu (+foto)

Juris Grīns
Juris Grīns

WRC komanda "M-Sport" prezentē jauno krāsojumu (+foto)
"M-Sport" mašīnu jaunais krāsojums
Foto: automobilsport.com

Rallija komanda "M-Sport" neilgi pirms 2014. gada pasaules čempionāta sezonas starta prezentējusi savu jauno krāsojumu "Ford Fiesta RS WRC" automašīnām.

"M-Sport World Rally Team" mašīnu krāsojums ir mainījies ievērojami un šogad to dizainā dominēs melnā un zilā krāsa. Ar šādas krāsas "Ford" automašīnām visos 13 posmos startēs Miko Hirvonens, kurš atgriezies sastāvā pēc divu gadu pārtraukuma, kā arī WRC debitants Elfins Evanss.

Jaunais krāsojums tika izrādīts Lielbritānijā notiekošās "Autosport International" izstādes laikā. "M-Sport" komanda apstiprina, ka arī šogad tā saņems tehnisko atbalstu no "Ford Motor Company" rūpnīcas.

Kamēr uz mašīnas ir skaidri saskatāmas komandas partneru "Castrol" un "Michelin" uzlīmes, nevar nepamanīt, ka iztrūkst galvenā sponsora logo. Iepriekšējos gados "M-Sport" mašīnas atbalstīja Kataras valsts, kuras karoga krāsas (tumši sarkanā un baltā) dominēja arī to dizainā. Acīm redzot, komanda aizvien atrodas jauna galvenā atbalstītāja meklējumos.

Jau iepriekš ziņojām, ka visos posmos WRC čempionātā "M-Sport" sastāvā startēs arī bijušais F1 pilots Roberts Kubica. Tiesa, viņa mašīna izskatīsies savādāk, jo poļu autosportistu atbalsta personīgais sponsors - Polijas naftas kompānija "Lotos".

Montekarlo ar "M-Sport" komandas WRC auto startēs arī francūzis Braiens Bufjē, bet Zviedrijas rallijā - polis Mihals Solovovs un igaunis Ots Tanaks.

Hirvonena un Evansa mašīnu krāsojums:

Kubicas mašīnas krāsojums:

Izmantotie resursi:
Welcome to M-Sport

     [+] [-]

, 2014-01-12 17:09, pirms 11 gadiem
Hirvonena mašīna labeckis!
Kubicas gan nepatīk...

     [+] [-]

, 2014-01-12 17:15, pirms 11 gadiem
Eco boost Fords izskatās seksīgs kubicas gan nē

     [+] [-]

, 2014-01-12 17:56, pirms 11 gadiem
smuka mašīna. Es jau zināju, ka nebūs Qataras logo, pirms dažām dienām bija video ar Evansa testa braucieniem- un šis bija vecajā lillīgajā formā: es biju šokā! Rudenī Nasers it kā teica ka sadarbosies, bet pēc tam iestājās klusums. Taču ņemot vērā ka viņiem nav galvenā sponsora un šī ir tā starpsezona kad Malkolms nečīkst par finansēm- atliek secināt ka M-Sportam finansiāli iet labi. Bizness iet no rokas, kā arī nesen M-Sport paziņoja par savu kausu sadarbībā ar DMACK