Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lietuviešu autokrosa zvaigzne izliek pārdošanā unikālu "smago" bagiju

Juris Grīns
Juris Grīns

Lietuviešu autokrosa zvaigzne izliek pārdošanā unikālu "smago" bagiju
Foto: Facebook.com/bobilevsboris

Nesen noslēdzās pieteikumu termiņš šīs nedēļas Latvijas autokrosa čempionāta un kausa izcīņas posmam Pilskalnos. To vēl pētīsim – ir pētīšanas vērts! Taču šoreiz par aizraujošu niansi B6000 smago bagiju klasē.

Cīņai B6000 klases Latvijas kausa pirmajā posmā pieteicies izcils dalībnieku skaits – 11 mašīnas. Arī Audrjuss Pilipavičs no Lietuvas. Taču patiesībā ar šo auto var startēt jebkurš, turklāt cena ir vairāk nekā uzrunājoša.

Pilipaviča bagijs, kad pirms trim gadiem tika izvests Baltijas ieskaites cīņās, bija, un joprojām ir, revolucionārs. Tas atšķiras no visa iepriekš redzētā, un jau tolaik tika nodēvēts par superbagiju, ko apliecināja arī rezultāti. Auto uzbūvē ieguldīts liels darbs un jaunas idejas, tā ir visvieglākā no visām Baltijas smago bagiju mašīnām. Bagijs ir pārdošanā. Pirms kāda laika to varēja iegādāties par 17 000 eiro, taču šobrīd cena ievērojami kritusies. Cena šobrīd, pirms Pilskalnu sacīkstes ir 10 000 eiro! Mašīnas saimnieks ir gatavs bagiju atgādāt uz Pilskalniem (privāta vienošanās), šajā posmā šo auto apkalpot un parādīt, kā tā darbojas un kādas ir uzbūves nianses.

Pilipavičs negribīgi šķiras no šī auto, taču šobrīd uzstādītas citas prioritātes – dēla starti Mini bagiju klasē un potenciālā pāreja uz Junior Xtreme klasi. Tāpēc B6000 bagija atrašanās saimniecībā vairāk kacina senioru un nemaz nepalīdz junioram.

Par citām automašīnas un tās iegādes niansēm iespēja kontaktēties: +370 65528512 (Audrjuss Pilipavičs) vai +371 29155321 (Jānis Kozlovskis).

Izmantotie resursi:
Autocross.lv