Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Ford'' testos nobrauc vairāk par 1200 kilometriem

''Ford'' testos nobrauc vairāk par 1200 kilometriem
Jari Mati Latvala testu laikā
Foto: wrc.is.free.fr

''Ford'' rallija komanda sezonas trešajam posmam gatavojas ļoti nopietni, jo pirms Kipras rallija tā aizvadīja sešu dienu testu braucienus, kuros kopā veica 1250 kilometrus.

Jau divus rallijus pēc kārtas ''Ford'' komandai neizdevās izcīnīt uzvaru absolūtajā kopvērtējumā (Abas reizes pirmajos šīs sezonas posmos uzvarēja Lēbs – aut.), tāpēc uzreiz pēc Norvēģijas komanda devās uz Sardīniju, lai abi komandas piloti Miko Hirvonens un Jari Mati Latvala varētu aizvadīt sešu dienu testu braucienus. Latvala pa asfalta nobrauca 240 kilometrus, bet pa granti 370 km, kamēr Hirvonens attiecīgi pa asfaltu veica 220 km, bet pa granti 430 kilometrus.

''Testu laikā savai mašīnai atradu ļoti labus regulējumus,'' iesāk Hirvonens. ''Kipras rallijā ātrumposmi ir līkumaini un ļoti sarežģīti, tāpēc šis rallijs visā čempionātā ir ļoti unikāls.''

Interesanti testus aizvadīja Latvala, kurš ne tikai pats brauca un gatavojās rallijam, bet arī izmantoja iespēju sēdēt blakus Hirvonenam un paskatīties kā testus aizvada viņš. ''Normālā gadījumā man nebūtu šāda izdevība,'' iesāk Latvala. ''Hirvonenam ir savādāks braukšanas stils nekā man. Šauros līkumos viņš bremzē savādāk un lieto rokas bremzi, bet es to nedaru. Kipra ir vienīgais rallijs, kurā es līdz šim vēl neesmu braucis. Šis būs smags rallijs riepām, tāpēc, ja tu izmantosi garas sānslīdes, tad tu iznīcināsi savas riepas.”

Izmantotie resursi:
wrc.com

     [+] [-]

, 2009-03-11 16:44, pirms 16 gadiem
oho, moš beidzot kāds ierādīs Lēbam vietu.
viņš jau kā Šumahers kļuvis, visa intriga zūd skatīties WRC citādi.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-11 18:16, pirms 16 gadiem
wilwood rakstīja: oho, moš beidzot kāds ierādīs Lēbam vietu.
viņš jau kā Šumahers kļuvis, visa intriga zūd skatīties WRC citādi.
Tieši tā, man arī ir apnicis ka Loebs vislaik uzvar.

     [+] [-]

, 2009-03-11 19:45, pirms 16 gadiem
ko činkst... nevienam nav liegts iet un pārspēt viņu.. lūdzu..