Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vilkss nebrauks arī nākamajos divos IRC posmos

Vilkss nebrauks arī nākamajos divos IRC posmos
Gajs Vilkss
Foto: www.ircseries.com

Nākamajos divos "Intercontinental Rally Challenge" (IRC) seriāla posmos, kuri notiks Portugālē, nepiedalīsies šīs sezonas kopvērtējuma trešās vietas īpašnieks Gajs Vilkss, kurš spiests izlaist rallijus Sardīnijas rallijā piedzīvotās diezgan nopietnas avārijas dēļ.

Kļuvis zināms, ka nākamajos divos IRC posmos, kuri notiks Portugālē (Azoru salās un Madeirā) nestartēs Latvijas līdzjutējiem pazīstamais (pērn brauca Talsu rallijā) britu pilots Gajs Vilkss. Atgādināsim, ka jūnija sākumā notikušajā Sardīnijas rallijā Vilksa ekipāža piedzīvoja diezgan nopietnu avāriju jau pirmajā dopā un ralliju neturpināja. Proti, Vilkss avarēja braucot ar sesto ātrumu, un pēc avārijas, kurā lauza divus muguras skriemeļus, ar helikopteri tika nogādāts slimnīcā.

Iepriekš tika ziņots, ka Vilksa atveseļošanās process norit ātrāk nekā bija cerēts. Slimnīcā 29 gadus vecais pilots bija ievietots speciālā skābekļa palātā, lai paātrinātu atveseļošanās procesu, bet negaidīti ātri veica treniņus arī baseinā, kā arī jau izbraucis ar savu ielas auto.

Vilksa ekipāža bija iekļauta dalībnieku sarakstā gaidāmajam Portugāles rallijam Azoru salās, kurš notiks no 15.-17. jūlijam, taču tika pieņemts lēmums izlaist arī šo posmu, pie tam arī nākamo, kurš no 5.7. augustam notiks Madeirā. Šāds lēmums tika pieņemts tāpēc, lai Vilkss pilnībā spētu atveseļoties.

"Izlaižot posmu Azoru salās, dos mums vairāk laika kārtīgāk sagatavot mašīnu, kā arī ļaus man pilnībā atgriezties pie tās sportiskās formas, kādā biju pirms avārijas," sacīja Vilkss.

Izmantotie resursi:
ircseries.com: Object moved