Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mūsas trasē nākamsezon varētu notikt Latvijas rallijkrosa seriāla posms

Juris Grīns
Juris Grīns

Mūsas trasē nākamsezon varētu notikt Latvijas rallijkrosa seriāla posms
Foto: facebook.com/musaraceland

Noskaidrots, ka 14. maijā paredzētais LAF Krosa komisijas kausa un LAF Folkreisa Vasaras kausa posms notiks Mūsa Raceland trasē. Iespējams, ka sezonas otrajā pusē Bauskā varētu notikt arī Latvijas rallijkrosa seriāla posms.

Jau ziņots, ka Mūsas trase nākamgad plāno atgriešanos autosportā ar LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa posmu 25. februārī. 14. maijs ilgu laiku bija bez konkrētas norises vietas, tomēr Mūsa Raceland apstiprina sacīkstes norisi savos plašumos.

Folkreisa braucējiem Mūsas posms būs pirmā LAF Folkreisa Vasaras kausa sacīkste. Savukārt Krosa komisijas autokrosa kausam šis būs formāli 7. posms (jeb pēc skaita nākamais, atkarībā no ziemā notikušajiem posmiem).

Kalendāra ziņā ļoti daudzsološa cīņa, jo posms iekrīt tieši pa vidu starp Latvijas autokrosa čempionāta posmiem Smiltenē un Vecpilī. Šķiet, daudz krosa braucēji ar nepacietību gaida leģendārās trases atgriešanos.

Šobrīd tiek sastādīts arī Latvijas rallijkrosa čempionāta kalendārs, kurā arī viena no sacīkstēm varētu notikt Mūsas rallijkrosa versijā.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv