Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Nitišs ceturtais pēc pirmās rallijkrosa dienas PČ posmā Kanādā

Juris Grīns
Juris Grīns

Nitišs ceturtais pēc pirmās rallijkrosa dienas PČ posmā Kanādā
Reinis Nitišs Kanādā
Foto: Olsbergs MSE

Latviešu rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs ierindojas ceturtajā vietā pēc aizvadītās pirmās sacensību dienas pasaules čempionāta posmā Kanādā, Truā-Rivjērā.

Pirmajā sacensību dienā notika divi kvalifikāciju braucieni. Tie tika aizvadīti, kad Latvijā jau bija nakts.

Pirmajā no tiem Reinis Nitišs pēc starta izvirzījās brauciena līderpozīcijās, tomēr brauciena vidū veica "Joker" apli, pēc kura zaudēju pozīciju Matisasam Ekstrēmam. Sava brauciena finišā, Nitišam otrā vieta. Pirmās kvalifikācijas kārtas kopvērtējumā Nitišam piektais ātrākais laiks.

Arī otro kvalifikācijas braucienu Reinis Nitišs iesāka ar veiksmīgu startu, kam sekoja neliela sadursme ar konkurentiem pirmajā līkumā. Jau pirmo apli jēkabpilietis noslēdza trešajā pozīcijā, kuru izdevās nosargāt līdz pat finišam. Otrās kvalifikācijas kārtas kopvērtējumā Nitišam piektais ātrākais laiks, kas divu kārtu summā viņu ierindo ceturtajā vietā.

Vadībā pēc divām kvalifikācijām ir Timijs Hansens, kuram seko Matiass Ekstrēms un Davī Žanī. Aiz ceturtajā vietā esošā Nitiša šobrīd atrodas sezonas līderis Peters Solbergs, kurš bija ātrākais otrajā kvalifikācijā, bet pirmajā kārtā saskārās ar tehniskām problēmām un palika vien sešpadsmitais.

Izmantotie resursi:
facebook.com